04.05.2009

Rare hoppJeg hadde antagelig ledd meg plent ihjel om noen for fem år siden hadde sagt til meg at jeg skulle komme til å like og kjøpe små porselensfigurer. Ha! Makan til dill-dall (uten fornærmelse, Nina;), ville jeg ha tenkt da. Det er utrolig og rart hvordan smaken endrer seg - for det meste gradvis, men av og til også brått og plutselig. Det kan feks skje ved at en ser noe overraskende fint på en blogg. Eller i et blad. Enten vi liker det eller ikke så er det nok slik at vi blir påvirket, både av media og hverandre. Hopp hare, hopp. (Ingen vet hvor...)

4 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Det går bra du ;).

Som jeg har konkludert med: Smaken er som baken - delt - og i stadig endring. Nesten litt fascinerende. Hva blir det neste, kan man jo alltid lure på.

Briggs lekehus sa...

Ja,er det ikke rart det der. Jeg er faktisk i motsatt ende nå.Ikke mer nips. Men har var nydelig da!:-) Så spørs om jeg hadde klart å la den være igjen i butikken jeg også.

Laila sa...

Hei.
Jeg er så absolutt i dill dal modus
for tiden, så her er det alt for mye i følge mine barn.
Slik er det alt går i sirkler
så plutselig har man det som var absolutt helt håpløst for noen år tilbake. Vi lar oss altid påvirke ,ubevist eller ikke.
Ha en flott dag

Camilla sa...

ååå..det brettet så jeg nettopp på finn.no :-) men i en annen farge var det vel.. fin blogg du har!! misunner deg det superfine røde vatteppet...