07.05.2009

Et brett


I mangel av kreative tanker kan jeg kanskje bare rett og slett vise dette. Et brett. Dette er (også) en av loppene som ble med den fornøyde sjåføren hjem fra loppemarked her for noen helger siden. Bilen som loppene ble fraktet i har forresten stoppet idag. Ble det for mye for gamlefar, tro?

2 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Var det røde brettet fra loppemarked også? Brett får man aldri nok av. Du må nesten sette på deg et forkle når du serverer saft og vann fra disse ;). Det hører liksom til.

Nå er jeg ikke oppvokst her ute, men i en vanlig enebolig med gatenummer og asfalt foran. Lurer på om det for min del handler om å tenke positive tanker om noe man vet man må gjøre "resten av livet" - i hvert fall så lenge vi bor her. Hvis det er tilfelle har jeg tenkt så positivt at jeg faktisk har funnet en mening med å klippe gress. Prossessen å støvsuge derimot - det er det veldig vanskelig for meg å finne noen positive tanker om.

Heidi sa...

He he. Du har rett i at det er viktig å tenke positivt. I vår enebolig med asfalt foran, det vil si i samme gate, bor det en veldig sinna mann som vi kaller obersten. Han er hissig for det meste, særlig for ting som gjelder parkeringsplassen og garasjene, og når vi er vitne til hans hissige framtreden blir vi minnet om hvor viktig det er å tenke nettopp positivt. (Jeg tror vi stort sett gjør det, men av og til må vi minne oss selv på det!)

Vi er jo like på mange måter, Nina, men akkurat støvsuge-prosessen er noe jeg synes er greit. Når det kommer til gulvvask derimot... Heldigvis sa en venninne nettopp at det visstnok ikke er anbefalt å bruke så mye vann. Halleluja!