14.03.2009

Zen, zoo og broderi
(Foto: Marcus Svensson)

Det hender, ja det hender vel ganske ofte når jeg tenker meg om, at man faller pladask for noe man for eksempel ser i et blad. Det gjorde jeg da jeg så dette soverommet i et interiørbilag til svenske Femina nylig (2/2009). Det er så enkelt og vakkert. Dette soverommet innbyr til ro og "umiddelbar tilstedeværelse uten å filtrere inntrykkene intellektuelt", altså zen. Jeg får lyst til å finne fram brodernålen og begå broderi. Jeg får lyst til å samle sammen til min egen zoologiske hage. Om jeg gjør noen av delene, ja, det er en helt annen historie.

2 kommentarer:

Kardemomme sa...

Heisann Heidi :)Jeg skulle så gjerne vært sammen med dere hos Kaspara forrige uke men jeg håper vi kan få til et treff en gang senere. Ser at du også liker bibliotek. Biblioteket i deres by er veldig flott og vi var der annenhver helg da barna var små og vi faktisk var i byen deres like ofte. Ungene koste seg med bøker og fikk en stund foran en pc hvor de kunne utfolde seg med koselige pedagogiske spill..
Dessverre bor ikke svigerforeldrene mine sammen der lenger men vi prøver å få til noen turer likevel..Min mamma tok med meg på biblioteket som barn og dette har jeg videreført til egen datter som elsker bøker.
Ønsker deg en fin søndag med dine..Klem fra Kardemomme :))

siripirisiri sa...

Hei!
Ramlet tilfeldigvis over bloggen din! Flaks var det, for dev var veldig fin!

Siri:)