15.03.2009

Kjære Folehavna


Idag har vi vært på (atter) en fantastisk utflukt på Folehavna. Det er et sted som aldri skuffer. Omgivelsene er alltid vakre - uansett årstid og vær. Stedet er dessuten et eneste stort, fantastisk spennende og fantasifremmende kulturminne. Ungene elsker bunkersene og gangene, de løper og klatrer og leker - og det gjør igrunnen vi voksne også. På bildet under sitter husets datter og furter fordi det er noen som er så dumme at de skal fylle igjen gangene hennes.

Noe av det flotteste idag, foruten det store oppmøtet for å markere motstand mot riving av bunkersene, var synet av våren som bryter igjennom. Grønn eføy midt i snøen, opp og rundt nakne stammer. Vakkert!


Litt morsomt å oppdage at minst en annen blogger hadde hatt samme ærend idag;-)

3 kommentarer:

lille sa...

Skulle gjerne ha vært på den turen i dag jeg også. Deilig vær og flott sted å være en søndag formiddag. Men, i dag er papirlommetørkler, fisherman og tekoppen beste selskap...

Kaspara sa...

Hei Heidi
Folehavna er et fantastisk sted, og gjett om gutta mine er glad i bunkersene?? Vi burde vært der i dag vi også! Det er definitivt et av våre favorittsteder også, og ja.. nei til riving av bunkersene!
Sa at jeg hadde bestemt meg med det du vet, men jeg skal sove på det. Skal nemlig gi svar i morgen. Er litt usikker...
Ønsker deg en god natt og en fin morgendag! Klem fra Kaspara

Dilldall-Nina sa...

Her har jeg bada naken en varm sommernatt etter en bryllupsfest - sammen med masse morild ;)