02.05.2009

Detaljer i rødt


...var også noe som ble plukket opp på loppemarkedet forrige helg. Og dermed ble min lille samling røde detaljer betraktelig utvidet.
Tilføyelse til de som lurer: Bildet over viser to speil i blank, rød plastikk. Ordentlig 70-tallsstil! Kanksje kitchy, men jeg liker dem. Det blir nok min datter (8 år om 15 dager;) som får disse. Passer fint som jente-stæsj på det nye rommet hennes. (Som vi for øvrig ser veldig fram til skal bli ferdig! Nå begynner nemlig hyttetur-preget ved å sove alle fire på ett rom å avta litt. Hardbarka krangling mellom bror og søster, i alt fra 15-30 minutter, er liksom blitt en del av legge-seg-ritualet... Lese, synge, krangle. Finn en feil!)

Kurven under er fra loppis noen år tilbake, og teppet ble kjøpt på den lokale brukt'n i høst. Jeg skvatt til da jeg så teppe-innlegget på bloggen I Veras hus. Det så veldig kjent ut... (Men jeg har mitt fremdeles, så da var det ikke så farlig;)

2 kommentarer:

Marthe sa...

Heisan:)

Så mange fine ting du har funnet på loppis. Finnes det noe bedre enn å lete rundt etter billige,små skatter? Pulsen blir alltid litt høy når du finner noe du har lyst på. "Kommer noen før meg"? Teppet i kurven var fantastisk. Hadde jeg funnet noe sånt hadde jeg nok kunne gå inn i en real loppis-kamp (selv om jeg egentlig er en veldig forsiktig og ydmyk person til vanlig)

Anbefaler deg å prøve kokkosmelksuppen med scampi, den er nam:)

Ha en fin søndag!

Briggs lekehus sa...

takk for fine ord:-) Verdsettes spesielt når det kommer fra en av favorittbloggene:-)

Det teppet var helt fantastisk!! Utrolig flott! Og likte de røde detaljene,selvom jeg faktisk er litt usikker hva som er på det øverste bildet?

Ha en forsatt fin søndag!