30.04.2009

Loppestoff 2


Fargebombe i to sett. Snart på en seng nær meg.

(Bare utbyggings-/oppbyggingsprosjektet blir ferdig vel og merke. I disse dager sover mor, far og to barn på samme rom, noe som gir assosiasjoner til hvordan det må ha vært den gang man faktisk ikke hadde massevis av kvm pr familiemedlem. På et vis er det hyggelig, nesten som å være på hyttetur. På et annet vis er det kavete og rotete. Det er for eksempel vanskelig å komme fram til klærne, og far må tråkke over kone og barn for å få lagt seg nedpå. Regner derfor med at det blir vanvittig deilig når det hele er klart! Da skal det bli orden, da. Da skal jeg begynne å re opp sengene hver dag! Jeg lover. Nesten. Jeg skal iallfall innvie den nye epoken med dette sengesettet.)

8 kommentarer:

th- sa...

Ooooh, jeg tror jeg har broren og søsteren til denne, en i oransje og en i grønt! Sist jeg rydda i sengetøy her i huset, samla jeg nemlig to bæreposer med varianter over temaet oransje-og-grønt-med-store-blomster-og-kraftige-sådan, og tenkte at jeg muligens skal lage meg et slags teppe eller noe av dette en dag... Det har så langt blitt med tanken, men dog. Siden jeg har dobbeltdyne har jeg også lekt med tanken på å sy dem sammen og få et ganske så unikt sengesett, men alt dette innebører lån av mors symaskin... Så det må nok en sommerferie til før jeg kommer så langt. Moro å se at det finnes i blått også!

th- sa...

Og apropos ufrvillig samsoving: Mine tippoldeforeldre bodde i huset jeg bor nå med 4 barn. Huset bestod da av kjøkken og stue, og en slags 2. etasje som bare fungerte i sommermånedene (da la de planker der over bjelkene og sov der oppe). I dag bor jeg alene i huset, og fatter IKKE åssen de fikk plass til alle 6! Tippoldefars søster og bror giftet seg forøvrig aldri, men bodde i huset til de dagene de ble fraktet til kirkegården, 50 meter unna. Da hadde de hver sin side av stua, et skjermbrett ble satt opp ved behov, men de delte stuebord. :) Du må absolutt komme på besøk en gang, forresten, og se det lille huset! Nærmere sommeren, kanskje? Lykke til videre med oppussing!

Heidi sa...

Hei th-
Jeg ville gått for en sammenblanding av stoffene! Kjenner ellers til det å samle på ting, som feks stoffer, med gode intensjoner og lysende (synes man selv) ideer. For min del ender det som regel der. Det sier litt at jeg nå har lånt svigermors symaskin i seks måneder - uten så mye som å ha tatt av beskyttelseshetta... Kanskje jeg må innse at jeg rett og slett må ha noen til å utføre det hele for meg?! Ellers vil jeg gjerne besøke det lille huset ditt. Det høres veldig sjarmerende ut. Deilig med langhelg?

Briggs lekehus sa...

WOW! Fantastastik stoff. For et loppisfunn!

hehe..hørtes unektelig litt kavete ut ja. Men også litt koselig:-)

Kaspara sa...

Heisan Heidi!
Nå sitter jeg og fniser!!! Skjønner vi har vært på samme loppis. jeg sitter med akkurat disse to stoffene jeg også. Det har sikkert vært levert inn to sengesett av hvert stoff, og så har du og jeg tatt hver vår del.
Det blå har jeg begynt å klippe i, og det er favoritten min.
Litt kaotisk med familien sovende på et rom, kan jeg forestille meg ja. Så deilig det blir når dere er ferdige! Jeg har alt vært utenfor døra, og det kjentes skjønt ut ute i dag også. Vi passer naboens katt, så jeg har matet den på morgenen.
Nå skal jeg begynne å lage til frokost i hagen. Ha en nydelig helg i solskinnet, Heidi!
Stor klem fra Kaspara som griper de samme ting som deg på loppis.

Dilldall-Nina sa...

Å dere loppisdamer nede på solkysten! Det klør i fingrene mine når jeg ser stoffene dere har fått i hus ;).

th- sa...

Langhelg var veldig deilig, jeg dyttet prøverettingstanken foran meg helt til søndagen, da satte jeg meg på verandaen klokka 10 på morran og var ferdig med bunken klokka 19. Veldig deilig å være ferdig, men akk, akk for en måte å bruke søndagen på!

Og forresten: Beskyttelseshette på symaskinen? Sånt noe har knapt mammas symaskin, gitt! Dessuten drives det oppussing hjemme på gården for tida, og jeg har tilbudt meg å la symaskinen få søke tilflukt hos meg en stund... Så vi får se hva det blir til med syinga. Jeg er bedre til å planlegge enn å gjennomføre på den fronten!

Heidi sa...

th-
Det påstås at "planlegging er halve jobben". Det er bare så synd at det meste for det meste forblir på det halvferdige stadiet. Kan noen hjelpe meg med den andre halvdelen av jobben, nemlig det å faktisk GJØRE det? Please?

'Beskyttelseshette' er antagelig verken et faguttrykk eller i ordboka... Det er muligens bare et bevis på min (in)kompetanse på feltet.

Du må forresten få deg en blogg så jeg kan se hva resultatet blir.