27.06.2011

G-dagen 2011




Så har man opplevd det også! Å stige inn i ærverdige og vakkert pyntede Gamle Logen, å bli vartet opp med tapas til både lunsj og middag, å bli busset bort til selveste shoppe-mekka, å blir skjemt bort med goodiebags (et ord jeg for øvrig bare hadde vage anelser om å ha hørt tidligere) både herfra og derfra (forresten utrolig preventivt for shoppe-lysten å få plassert en stappfull og tungtveiende pose i hver arm før du trer inn blant i fristelsene)(vurderer å begynne å ta med meg fulle poser neste gang jeg egentlig ikke har råd til å handle så mye), å gå på rød løper - og atpåtil bli tatt bilde av - og på toppen av det få hilse på utrolig mange hyggelige medbloggere, både "kjente" og ukjente. Skjønner at jeg må bruke litt av sommeren på å lese meg opp. Er ør i hodet av glitrende inntrykk og gode tanker. Glansdagen 2011 - hvorfor ikke slå på stortromma og kalle det G-dagen i interiørbloggernes historiebok? Takk til de superflinke - og snille - NIB-jentene som ordne dette for oss. Bestått - med glans!



5 kommentarer:

Brigg sa...

Tusen takk for helgen! det var kjempekjekt å treffe deg:-) Ble ikke så lenge med rydding heldigvis. men kjenner i dag at jeg er bomull i hodet fra alle inntrykkene og de få nattestimene. Håper vi treffes igjen heidi! ha en fin kjekk dag på de spennende jobb!

Fru Eriksen sa...

Ser ut som dere hadde en kjempedag!!! Og hvis G-dagen blir en årlig sak, er jeg med neste år! :)

Ingvild sa...

Hei og takk for sist:)
Kjempehyggelig å møte deg i helgen! Gleder meg allerede til neste år, og håper at NIB jentene orker en runde til. God ide å drasse rundt på tunge poser på shopping ;)
Syntes du hadde et superkult antrekk :) :) :)

Kikkis planet sa...

Veldig smart triks å ha med fulle poser på shopping! Definitivt notert bak øret som det heter..
Hyggelig å hilse på deg, selv om man ikke fikk like god til til å snakke så mye med alle.
Ønsker deg en god uke!

Unknown sa...

Takk for flott helg Heidi :)
Håper vi sees snart, kanskje litt mer avslappende og mer tid for skravling ;) Stor klem