20.06.2011

Slutt

Hyggelige ord, gaver og klemmer. Det er nesten så det er litt stas å slutte - selv om det egentlig er nokså vemodig. Hm... kanskje de er glade for endelig å bli kvitt meg? ;)

7 kommentarer:

Lise B sa...

Så vemodig! Jeg tror ikke de er glad for å bli kvitt deg, helt sikkert ikke. De vil sikkert savne deg masse

Jeanette Lunde sa...

Du da...
Det tror jeg ikke...he he he....det er faktisk det siste jeg tenkte på :)
Gleder meg til helgen sammen med deg!

demie sa...

Heidi Heidi.... du hadde rett! vi har mye tilfelles vi. aldri helt fornøyde. alltid lit i tvil. sikkert blir vi ikke likt av alle. det må jo være umulig det! men sikkert, også i et arbeidsmiljø, er det folk som setter pris og kanskje til og med er blitt glad i oss... det er bra du fikk muligheten til en hyggelig avslutting : )

Linnosaurus sa...

Da jeg så overskriften og begynte å lese trodde jeg først du skulle slutte å blogge! Å nei, tenkte jeg. Men skjønte fort at det var et annet sted du slutta;-)

Lykke til videre, avslutninger betyr også begynnelsen på noe nytt. God helg til deg!

Eple sa...

He-he-he! Det er typisk, at man midt i stasen likevel hører en liten, svak stemme som setter spørsmålstegn ved det hele.. Jeg kjente meg igjen der :)

Maratonjenta sa...

Kjempetrivelig å bli kjent med deg i Glans-helga! Du og Fryd + Design har et skikkelig koselig vennskap virket det som. Jeg gleder meg allerede til neste års Glansdag! I mellomtiden får vi kose oss med fin blogglesing. Ha en finfin sommmer og lykke til i ny jobb!

Klem fra Inger Lise!

th- sa...

Slutte? Ny jobb? Hm. Dette har jeg visst ikke hørt om! Men gratulerer med ny jobb, selv om det er synd du ikke skal jobbe på arbeidsveien min lengre! :)