10.02.2011

Ekstra-eksamenNoen vil ha fått med seg at jeg har begynt på et nytt studie - for bare noen uker siden. Likevel har jeg en følelse av nettopp å ha vært oppe til eksamen. Heldigvis er det en fornøyd følelse. Du vet, av den sorten som har et snev av lettelse over seg. Hvorfor denne følelsen i dag, når det tross alt er flere måneder til den ordentlige eksamen (takk og pris for det!)?

Jo, fordi jeg idag har hatt et litt spesielt besøk. En journalist og en fotograf (et proft frilansteam;), kom for å knipse og notere. Besøket var i utgangspunktet et kompliment (dvs at de i det hele tatt ønsket å komme), men det var unektelig også litt småskummelt. For hva om de ble skuffet?

En kan si det sånn at ett og annet halvferdig prosjekt fikk fart på seg i forkant av denne dagen. En kan også si det sånn at det er utrolig hvor mange flekker en oppdager når en tar på seg fremmed-linse-blikket. Med andre ord; det var litt av hvert å ta seg til før innrykket. Mannen i huset, som var snill nok til å ta del i forberedelsene, sammenlignet opplevelsen med å gå opp til eksamen. En treffende (om enn absurd) beskrivelse ;)

Heldigvis viste det seg å være to svært hyggelige damer som kom på døren, og noen timer senere vinket jeg dem god reise videre - til Skien - mens jeg lettet følte at jeg hadde hatt besøk av to venner jeg tilfeldigvis ikke kjente fra før. Nå gjenstår det bare å vente i spenning på sensuren. Hvis og når den kommer (på trykk) skal jeg si i fra - hvis noen ønsker å se, da :)

6 kommentarer:

frk knapp sa...

Selvsagt vil vi se! :D Lykke til med nytt studie og eksamener og alt!

Christine C sa...

Så spennende da! Skjønner godt at du fikk den eksamensfølelsen, hihi. Vi har selvfølgelig lyst til å se bildene når de kommer :-)) Ha en finfin helg!

th- sa...

Åh, gøy! Har alltid tenkt at det hadde vært moro å se mere av huset ditt! Vi har fortsatt en kaffe-og-potensiekt-middag-date i uke 8, har vi ikke?

Fauna design sa...

Oi, så spennende :-) Du får holde oss oppdatert!

No.15 sa...

Så spennende! Ja så klart vi vil se :-D

Klem, L

Jeanette Lunde sa...

Nå må jeg få vite litt mer ;) Håper å sees snart! Klem