13.02.2011

Vidunderlige frøken Dahl

Rett før jul oppdaget jeg tilfeldigvis matprogrammet The Delicious Miss Dahl på en kanal jeg ikke ante eksisterte (TLC). Programmet viste seg å være en estetisk opplevelse, en nytelse, både for øyet og for smaksløkene som skulle ønske at de kunne hoppe inn i det sjarmerende kjøkkenet på tv-skjermen. Det kunne de ikke (håper noen snart finner opp den muligheten). Men i dagens Dagbladet Søndag kom redningen. I anledning morsdagen, tipset de om en passende gave til mor,  nemlig Miss Dahl's Voluptuous Delights. Tipset kommer nok litt sent, i og med dagen er her og vel så det, men jeg ble likevel glad ved tanken at vi alle nå kan leke at vi er Sophie Dahl - vakker matentusiast, supermodell, forfatter og barnebarnet til selveste Roald Dahl (og ikke nok med det; hun har også uklanderlig god smak!) Det er bare å investere i den nye kokeboken. Så enkelt! ;) Enda enklere, og i alle fall billigere, er det å prøve noen av oppskriftene som finnes på BBC.

Snutter av programmet finnes selvsagt på youtube.

3 kommentarer:

Elisabeth sa...

Jeg fikk den boken til jul, til min store glede!! Og jeg ante ikke at det fantes verken program eller bok før jeg fikk boken!
Har enda ikke fått prøvd ut noe fra den, men skal jaggu vie kommende uke til det. :)

Fauna design sa...

Jeg har også fulgt med på den serien, kjempebra! Også har hun alltid vegetarianske alternativer, så det er sympatisk synes jeg. Visste ikke at hun hadde kommet med bok, takk for tipset :-)

Deer Darling sa...

helt enig.. vidunderlig ;)ha en fin kveld!