04.01.2011

Nytt


Jeg har bestemt meg for å gjøre 2011 til et spesielt år. 2011 er året jeg kommer til å prøve å få tekanner til å vokse i blå trær. Vel og merke hvis det er det jeg vil her i livet. Enklere fortalt; I 2011 skal jeg jobbe mot et helt bestemt mål, et mål som enn så lenge forblir min hemmelighet. Det er slutt på unnskyldninger, avsporinger, runder rundt grøten og distraksjoner. Jeg føler meg skjerpet og klar. Målet er i sikte. I alle fall inne i mitt hode. Og fristen er satt. Målet skal nås innen jeg fyller 40 år, altså innen 1,5 år har gått. Fram til da:  Forberedelser og kursendring. (Jeg kan nesten ikke vente!:)

Fortsettelse: Studie

7 kommentarer:

Irene sa...

Oj så spennende. Forandring fryder. Jeg skal følge med på denne.
Ha en fin aften

Heidi sa...

Lykke til! Jeg er også i forandringsmodus, i løpet av denne uka får jeg hvite hvor store forandringer det blir. Noen ganger fryder forandring!

Nummer ni sa...

Det høres ut som om du har et spennende år foran deg

Lykke til

:)

Kaosbloggeren sa...

Kære dig,

du har det så lyst og smukt hos dig. Jeg bliver på en måde så lettet, når jeg ser dine billeder. Måske burde jeg vurderer lidt andre farver her i Villa Rosa i stedet for alle de tunge mættede farver jeg dækker mine vægge med?

Tusind tak for kommentaren. jeg tror, jeg kan gætte mig lidt til dit mål, og jeg synes, vi skal støtte hinanden som bedst vi kan. ;)

Stoooort nytårsklem til dig.

AbluMoo sa...

Høres bra ut. Lykke til! :-)

RomantiskRetro sa...

Lykke til med forandringene!
Jeg heier på deg!
Og stolt av deg!

Lise ♥ Hverdagsglimt og Kreativiteter sa...

Nytt år og ny frisk start. Lykke til med målet ditt :)

klem