26.01.2011

Hinder og verdi

Dette året skal jeg prøve å få tekanner til å vokse i blå trær. Billedlig talt. Bokstavelig talt betyr det at jeg begynte året med passe masse pågangsmot og litt større selvtillitt enn vanlig. Dette skulle jeg klare! Jeg har lest Pippi Power og nikket bekreftende til både det ene og det andre. Makan til skreddersydd bok for en som meg. Rene pensumet. Apropos det, jeg har også brettet opp ermene og meldt meg på et studie. Ett spennende (og dyrt) skritt på veien. Pensumlitteraturen er på plass. Regningene er under ekspedering. So far so good.

Men en skal selvsagt ikke nå sitt mål uten hinder av noe slag. Ingen spenning i det. Litt dramatikk må til for at det skal  bli en god historie. Heltinnen må testes. Vil hun virkelig dette?

Jeg kan med sikkerhet si at jeg så langt har hatt min dose hindringer. Først gikk PC'n i stykker - før jeg fikk overført alt innholdet til den nyinnkjøpte eksterne harddisken. Grrrr. Så knakk den ene brillestanga tvert av. Sukk. Og i går fikk jeg jammen bot også - for å ha parkert utenfor jobben! Dobbeltgrrrr.

Så langt later 2011 altså til å bli et knakende dyrt år. Derfor håper jeg sannelig også at det blir et verdifullt et!

1 kommentar:

AbluMoo sa...

Hurra for tekanner som vokser i blå trær!
(Og ikke særlig mye hurra for motgang).

Jeg heier på deg. :)