10.01.2011

Flaks i uflaks


  I jula fant jeg ut at mamma hadde erstattet den den gamle kaffeboksen sin med en ny variant. Endelig!, tenkte jeg, da får sikkert jeg den gamle. Jeg hadde nemlig sendt ut klare den-ønsker-jeg-meg-signaler på den boksen før, i noen år faktisk. Boksen var riktignok slitt, men det spilte ingen rolle for meg. Jeg så bare de vakre blå blomstene og det faktum at dette var selveste barndoms-kaffeboksen, den som alltid hadde vært der, i mammas skap, fylt med deilig duftende kaffe. Jeg gledet meg til å ta med meg boksen hjem. Endelig. 

Men nei. Til min overraskelse viste det seg at mamma, som ikke helt deler min oppfatning av hva som er fint (vi tilhører tross alt og natulig nok hver vår generasjon), hadde funnet den for slitt - og kastet den! Jeg gjorde mitt beste for å skjule min skuffelse for mamma (og syntes selv jeg var ganske tapper). Det var jo tross alt hennes boks.... Snufs. Jeg trøstet meg med at hun antagelig ikke hadde fanget ønske-signalene mine (hun er ellers ikke av den slemme typen), samt med at det tross alt bare var snakk om en ting. Dette hjalp.

Likevel ble jeg latterlig glad da jeg her om dagen oppdaget at medblogger Kari Anne Marstein skulle selge fem stykk bokser av nøyaktig det samme slaget (tilsynelatende uten kaffemerkene) i sin Epla-butikk, og at jeg var heldig nok til å kapre dem. Jippi! Nå gleder jeg meg til hentelappen kommer i posten.

(Bildet av boksene er tjuvlånt av Kari Anne Marstein.)

8 kommentarer:

Åshild - prydeligbloggen sa...

Klassisk at mor kaster, og vi gråter :) Så bra at du fant flere (!) av boksen.

Vannhull sa...

Jeg skjønner ikke mamman! De er jo nyyyydelige! Så flaks at du fikk kapret disse da :D Godt nyttår!

Ü

RomantiskRetro sa...

Så GLAD på dine vegne!!!

sannepkunst sa...

De er godt nok også super fine ;)
Dejlig blog du har dig.

Kari Anne Marstein sa...

boksene ble sendt i posten i dag så da burde du ha dem om få dager. kanskje vi får se et bilde av dem når de er kommet inn i sitt nye hjem? var veldig usikker på om jeg skulle selge dem for ja de er jo utrolig flotte, men nå føles det bra siden de kommer til deg og jeg vet at de blir satt pris på : )

Ellen Louise sa...

Hei! Veldig fin blogg! Jeg er herved følger!

Min mamma kunne også funnet på å gjøre noe sånt, men sist jeg var hjemme var det faktisk jeg som fikk henne til å kaste ting. Boksene er forresten super fine!

Hilsen Ellen Louise
http://propellie.blogspot.com/

Christine C sa...

Det var da enda godt at du fikk tak i de boksene - de var kjempefine, og jeg skjønner godt at du sørget over den som ble kastet ;-)) Ha en finfin tirsdag videre!

Annikken sa...

Akkurat sånne hadde mormor og morfar sukkeret i. Og mamma arvet den og bruker den nå til kaffe:)