11.07.2010

Det skjer...

Om sommeren skal man la tingene skje i den rekkefølgen de skjer.

Noe sånt var det en som sa i en gammel dansk film vi så på i går. Jeg synes det var fint sagt. Her i huset følges for tiden denne tankegangen. Vi spiser følgelig frokost klokken 11, for eksempel, og så lunsj tre-fire timer senere, og deretter middag rundt det som ellers er leggetid for de to yngste. Alt skjer med andre ord i den rekkefølgen det skjer - uten at noen trenger å se på klokka for at det skal skje.

2 kommentarer:

Anonym sa...

God kveld Portofritt!

Jeg har "kvalitetstid" foran pc'en. (Jeg får sitte i fred, uten at noen sier; "Er du i bloggverden nå da, siden du er så stille?!"). Og har derfor fordypet meg i blogglandia. På TV er det jo spenstige spanske og nederlandske menn som løper - siste innspurt - etter ballen i lær. Mannen er fordypet. Jeg er ikke fordypet, selv om jeg synes fotballguttær er fine guttær og kan tenke meg et strå og træ dom på....He he!

Men her jeg sitter (tilbaketrukket i stuen). Her ved spisestuebordet og ser ditt siste innlegg på skjermen blir jeg vanvittig nostalgisk. Det appelsinjuice-glasset! Akkurat det glasset husker jeg så fra barndommen! Sånne glass hadde Bestemor i Finnmark. Sånne glass hadde eldste Tante. Husker så følelsen av å hjelpe dem med å vaske opp slike glass. Tørke med kopphåndkle et sånt glass. Uff og huff ble skikkelig nostalgisk og mimrete nå. Ja "det skjer" ofte når jeg oppsøker og besøker blogglandia.

Ha en fin kveld og god frokost kl. 11 i morgen. Gleder meg også til sene frokoster etter endt, kommende arbeidsuke.

Fjærklem fra Nøtteskrika

Nina sa...

Bra skrevet - det skjer.

Vi er kanskje litt for gode på dette "det skjer". To lærere som har levd sammen i 16 - 17 somre. Vi snakker om laaaang trening i slaraffen. Og du og du så deilig det er. Ungene snur døgnet ennå mer enn oss - så vi lever alene den første delen av dagen - og så ramler de opp og ned trappa - godt etter vanlig lunsjtid i så fall ;).

Fortsatt gode "det skjer"-dager!