01.01.2010

Nye ark


Årsskifte er noe for seg selv. Det er noe med stemningen. Den er veldig annerledes enn i romjulen, i alle fall i mitt hode. Med ett har man et splitter nytt år foran seg. 365 nye dager, hverdager og helligdager, slitsomme dager og rolige dager, spennende dager og kjedelige dager, kalde dager og varme dager. Vinter, vår, sommer, høst. Før vi vet året av det må vi frem med julepynten igjen.

Jeg elsker de blanke arkene et nytt år fører med seg. Ny almanakk, Moleskine selvsagt (gave fra en annen observant og god venninne) =  tilsynelatende nye muligheter. Det er bare å begynne å fylle året med det man vil (- og en hel del man egentlig ikke vil, men som likevel må til).

I tillegg til almanakker, har jeg alltid vært  fascinert av disse rive-av-dag-for-dag kalenderne. Endelig har jeg fått en selv. Denne er selvkonstruert, og det eneste som er nytt på den, foruten selve kalenderen selvsagt, er opphenget bak. Gleder meg nesten til å rive av det første bladet i morgen! Mens jeg venter skal jeg sette meg ned å fylle inn morsomme ting i den nye almanakken.

GODT NYTT ÅR ALLE SAMMEN! 

1 kommentar:

Rosas roulade sa...

Jeg har det på samme måde. Bruger iøvrigt også moleskin. Købte rød. Fantastisk god følelse at tage fat på et nyt år, men ikke bare det: et nyt årti! Har du mon gjort dig nogen planer for de næste 10 år? Det har jeg, men jeg ved ikke, om jeg vil fortælle dem til andre...men måske bør jeg fortælle dem. Skrige dem ud. Bliver de da mere virkelige og svære at ignorere? Er det igrunden flovt at drømme? Eller rettere sagt: er det flovt ikke at leve sine drømme ud? Det er vel bare trist? Samtidig er det ikke alle drømme, der skal leves ud, vel? Glæder mig til at følge dig det næste år frem. Se, hvad du hitter på. :-D