02.01.2010

På veggen

 
Vi får se hvor lenge den får henge, den nye (men gamle) hyllen over spisestuen. Bildelistene fra IKEA har fulgt oss i snart ti år, men ligget brakk de par siste. Ut fra det som står på hylla nå å dømme, ble jeg visst litt påvirket av julebordet... Det er mulig (eller rettere sagt 'ikke umulig') at jeg blir lei neste uke, men det bør jeg nok ikke nevne til han som hang den opp - og som til og med var framme med vateret!

De to øverste bildene viser gammet utstyr til å lage Rosett-bakkels, noe jeg for øvrig aldri før verken har hørt om, sett eller smakt, men som jeg i grunn tar for gitt er en estetisk nytelse. "Verktøyet" ble nylig anskaffet i den uovertrufne interiørbutikken nr. 9 i Sandefjord. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

God morgen Portofritt!

Så hyggelig at du blogget gaven fra meg. Visste jo at det var den perfekte gaven til deg - og det har vært veldig hyggelig og artig, det å gå å glede seg til å gi deg en ny eske oljekritt!

Godt nytt år forresten. Her i reiret kan du tro vi hadde litt av en nyttårsaften - puh! For å gjøre historien kort; vi fikk kloakk inn i vaskerommet i kjelleren. Det kom opp av sluken. Vi er to husstander på en septik. Røret ut hadde gått tett. Heldigvis har vi en rask-på-labben-nabo, som selv klatret ned i septiken og staket opp røret! Snakk om grepa kar i slutten av 50-årene! Det er mann det. Ja, du kan jo tenke deg hvordan kvelden vår ble. Jeg hadde pyntet meg i kjole og med mine fineste vintagesmykker - så måtte vi bare "rive av oss finstasen" og på med arbeidsklær! Men i "grevens tid" fikk vi kontroll over situasjonen!

Vel, aldri-så-galt-at-det-ikke-er-godt-for noe. Jeg fikk salmiakk-rent vaskerom på årets siste dag. Det var jo ikke værst! Og faktisk en husmors drøm. Også godt at ikke kloakken kom på årets første dag. Hadde ikke holdt ut å gå et "møkkaår" i møte he he.

Flott hylle over spisestuen med høyang-pynt! Delikat og lekkert!

Vel, ha en fin lørdag. Her er det full fart. Lille figur krabber overalt og griper tak i alt. Jeg er glad juletreet er plassert høyt opp fra gulvet og på et stødig bord. Det står fint der, pyntet med mine fineste "leker"; årgangspynt, glitter og høyt i toppen den blanke stjerne. Vi sees og snakkes på tirsdag. På mandag skal lille figur i barnehagen...et nytt kapittel i hans liv...

Klem fra Nøtteskrika

Portofritt sa...

Hei Nøtteskrika, Huff. Det høres voldsomt strabasiøst og dramatisk ut. Takk pris for effektiv og handlingsorientert nabo.
Juletreet høres fint ut. Du får ta med et bilde til tirsdag - om du har. Masse lykke til med barnehagestarten. Jeg er sikker på at lille figur kommer til å stortrives. Tenk på alle de menneskene han får å se på - han som er så sosial ;)