07.09.2009

Skrivesaker


Apropos gjenbruk; disse to, litt odde, koppene fra Staffordshire Potteries Ltd. har bokstavelig talt fått et nytt innhold. Te og kaffe er byttet ut med penner og binders. Hvis ikke det er gjenbruk, så vet ikke jeg.

Jeg har altså ikke lagt pennen helt på hylla selv om jeg nå er den lykkelige eier av en skrivemaskin. Det samme gjelder pc'n - det viste seg nemlig vanskelig å blogge ved hjelp av en skrivemaskin...

2 kommentarer:

th- sa...

Me like! Jeg har tatt i bruk opptil flere blomsterpotter til penneholdere - men så har jeg også et over gjennomsnittet entusiastisk forhold til penner, og de fyller faktisk tre ulike blomsterpotter i huset mitt... i tillegg til en del pennal. Mitt forsvar: Jeg bruker dem jo! Hver dag! Jeg klarer ikke gå rundt i klasserommet uten en penn i handa. De er ikke bare praktiske når elever lurer på skrivemåte, men de kan også brukes til å slå dem i hodet med, eller prikke dem i ryggen med når de er ukonsentrerte... :) Fine kopper var det i alle fall, det var det jeg skulle fram til!

Portofritt sa...

th-
Aha! Jeg begynner å ane noe av nøkkelen bak din suksess som lærer. Jeg skulle nok ha vært bedre bevæpnet med penner i klasserommet ;)

(For øvrig: Takk for ros! Både jeg og koppene - kanskje særlig jeg - setter pris på det!)