23.08.2009

Nytt tilskudd til ønskelisten


Uten å spørre om lov har jeg lånt dette bildet av Hello Tiger - rett og slett fordi jeg falt pladask for det. Jeg falt kanskje fordi det inneholder både bøker, bambi og en skrivemaskin. Snakk om blinkskudd! I det samme jeg så bildet ble jeg klar over at jeg også ønsker meg en skrivemaskin - og at jeg faktisk har ønsket meg det i alle år. Uten egentlig å være klar over det. Snodig. Det er antagelig den fornuftige delen av meg (av og til er den delen irriterende dominerende) som har overbevist meg om at det ikke er nødvendig med skrivemaskin når man har pc. Så feil kan fornuften ta. Selvsagt trenger jeg en skrivemaskin! Herved på ønskelisten!!!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Portofritt!

At jeg ikke visste du hadde skrivemaskin på ønskelisten! Da skulle jeg har gitt deg min gamle som jeg fant igjen da vi hadde opprydning og flyttesjau fra mitt barndomshjem i våres. Jeg måtte kvitte meg med noe, derfor ble skrivemaskinen gitt til et av byens loppmarkeder.

Nå var det ikke en slik sort, lekker anno -40-50 tallet. Men noen år noen var den. Og om ikke lenge blir den nok en skikkelig "retro" maskin... men hvor gammel må det være for å være retro?

Hilsen Nøtteskrika

Briggs lekehus sa...

Kjempefin! Jeg stod faktisk med en brun, gammel skrivemaskin i hånden forleden..tenkte å ha den til pynt. Men satte den tilbake. Den fungerte ikke en gang, og hadde nok endt opp i kjelleren som blir stadig fullere. Men jammen er de fine!!

th- sa...

Smelt! Jeg elsker skrivemaskiner. Har lenge vært på utkikk etter en som faktisk funker og som det forsatt er mulig å bruke, men de fleste jeg har sett på, med bankende hjerte, har en eller annen feil ved seg. Mormor hadde en fantastisk gigant av en skrivemaskin i kjelleren der hun bodde, og jeg satt mange timer ved den og skrev - back in the 80s. Skal tro hvor det egentlig ble av den?