20.08.2009

Nye hyllerKan man noensinne få nok hyller?
- Tror ikke det.
Kan man kanskje vurdere å kvitte seg med noe av det man har i hyllene?
- Tror det.
Kommer jeg til å gjøre det?
- Tror nok ikke det.
- Man vet jo aldri når slikt kan komme til nytte.
- Og så er det jo så deilig å være omgitt av bøker. Og blader. Og bokser. Og PS-skap. Og... Hurra for større plass og eget arbeidsrom!

10 kommentarer:

Katrine K sa...

Fine hyller, og kjempefine bokser! Nei, man kan aldri få nok hyller...

Briggs lekehus sa...

ahjaa..gi meg flere hyller! og gjerne tilsvarende hyller!

Anonym sa...

God kveld Portofritt!

Flotte hyller og flott orden! Det får man si!

Eget arbeidsrom, det blir nok i mitt neste liv for mitt vedkommende. Er jeg "heldig" får jeg det i et større hus. Men her i reiret - eller raritetskabinettet - er arbeidsrommet på det som en dag skal bli "lille figurs rom".

Bøker....det har vi overalt; i bokhyller som er fulle, i stabler som ser ut som det skjeve tårn i Pisa, på toppen av skap og jammen meg under sofaen - det så jeg i dag da jeg skulle støvsuge "leieboerne" våre; hybelkaninene he he! Det var faktisk noen barnebøker der fra den gangen jeg var liten jente, (som du vet; flytte-sjauen-fra-mitt-barndomshjem, og jeg har stuet litt her og litt der).

Så skjønne små puser i porselen du har. Det fikk meg umiddelbart til å tenke på et puse-vers av André Bjerke:

"Disse puser som du ser, heter Pinken, Plysj og Per. Ingen mindre puser fins det. Pinken er den aller minste!"

En tredje pusekatt må du få deg, så vil trespannet passe perfekt til Andre Bjerkes vers. Jeg skal være på utkikk for deg jeg.

Ha en riktig god helg Portofritt.

Hilsen Nøtteskrika

Portofritt sa...

Hei Nøtteskrika. Jeg setter pris på vakkert dikt og at du vil lete etter Per for meg ;)

Arbeidsrommet er for øvrig ikke helt mitt eget. Det må nok deles med mannen i huset. Men likevel, det anses som luksus.

Høres ut som om du har et sjarmerende reir på meg.

Klem!

th- sa...

Fy. Søren. Så stilige hyller! Det er sånn jeg vil ha på et potensielt arbeidsrom! Men siden arbeidsrommet mitt også er bad, vaskerom, gang og walk-in-closet med skråtak slik at en bare kan stå oppreist midt i rommet... så er det ikke nok veggplass til noen hyller, dessverre. Men dine var veldig fine! Hvilke blader er det forresten som ligger i hylla? Bolig..noe? Er det danske boligliv? Jeg kjente det ikke igjen, nemlig, og jeg trodde jeg hadde oversikt over Narvesens utvalg...

Og ja - gjerne treffes snart igjen ute i den virkelige verden!

Rosas roulade sa...

Det var vel nok en god ide at købe den smale udgave af Billy (for jeg går ud fra at det er Billy). Vi har et stort kontorområde her i Villa Rosa, hvor vi netop mangler en del hylder. Da rummet samtidig er et rum, som alle gæster vil se, må det være dekorativt. Vi har snakket om Billy (som vi har i vort bibliotek), og din metode med kun at købe de smale er nu oppe til overvejelse...men først venter vi lige og ser, hvad høstens loppemarkeder byder på...vi har nemlig også en helt anden vision ;)

God søndag til dig fra mig

Dilldall-Nina sa...

Jeg er en veldig soste blogger for tiden - har heller ikke fått med meg så mye i bloggverden - til tross for at jeg ikke pusser opp en gang. Jeg skal komme tilbake og titte godt på innleggene dine jeg har gått glipp av. Nyte de med en tekopp eller et glass Pepsi Max. Jeg liker innleggene dine. De er rolige og enkle - på en måte....

Å møte deg en dag - eller kveld - hadde vært veldig hyggelig, Heidi. Familien min hadde to intensive døgn på solkysten - ettersom mannen nektet å være hjemmefra lenger. Han er - om mulig - ennå mer hjemmekjær enn meg.

Jeg skriver det bak øret - Heidi og Nina bloggdate en gang i framtiden ;)!

Portofritt sa...

Takk for hyggelige kommentarer! Det er som Rosa gjettet Billy hyller, 40 cm. Fordelen med det er at hyllene ikke blir buet av tyngden av bøker OG det at hyllene får et firkantet uttrykk. Dessuten er det billig sammenlignet med andre design-hyller. Loppemarked er selvsagt enda bedre - men da må man enten ha flaks eller være veldig tålmodig. Det siste passet dårlig for oss i disse dager.

Portofritt sa...

th-
Bladene du ser er forresten gamle utgaver av det danske bladet Boligmagasinet, et blad jeg i grunnen likte bedre for noen år siden. Ellers ligger det også mange Boligliv der. Danskene har rett og slett sansen, ikke? ;)

Rosas roulade sa...

Hej igen...jeg bor jo i Norge, så jeg ved ikke helt, om jeg synes, at danskerne har sansen ;) Jo, danskerne er gode til det der med design, men når det gælder interiørblade, så er jeg mest vild med rom123 og svenske Family Living. Jeg lagde mærke til dine historiebøger - selv underviser jeg i netop dette fag ;)