12.07.2009

Nye tider


Oh fryd. Nå har vi kommet så langt at vi kan begynne å sette møbler på plass i de ulike rommene. I går var mannen i huset på IKEA. Uten meg!! Hvilket absolutt ikke er hverdagskost. Vanligvis er vi såpass tradisjonelle her i huset at det er jeg som blir sendt på slike ærend (ikke veldig motvillig må jeg innrømme). Men i går skulle vi bare ha store og tunge ting. Null nips. Og når det kommer til den slags effektivitet overgår mannen meg med mange mil. Jeg ville antagelig fortsatt ha sittet fast i serviettavdelingen når stengesignalet gikk. Hylleløs.

PS-skapet på bildet, som jeg egentlig har ønsket meg i flere år men ikke hatt plass til, var med på lasset hjem. Det har nå blitt plassert på det nye kontoret ved siden av stuen.

Kalenderen over er fra Tate Modern i London, som jeg besøkte med jobben denne uka. Et fantastisk sted! Men det visste vel mange av dere fra før... Kalenderen er enkel og evigvarende. Og foranderlig. De små plastlommene kan fylles med hva du vil av bilder og illustrajoner, tapet om du vil, slik at uttrykket helt kan forandres og varieres etter eget ønske.

4 kommentarer:

lille sa...

Så fin og praktisk kalenderen fra Tate ser ut. Gleder meg til å se alle resultatene i heimen deres. Husbonden alene på IKEA høres rart ut ja...Vi kan vel ta en se leeenge på alle ting-tur snart?

Maria sa...

Hej.

Tror ikke jeg har kommenteret her ved dig før, men har kigget ind mange gange.

Lækker kalender du har købt dig, og lækker stil i det hele taget du har :-)

Mange hilsner fra danmark
Maria.

Ebba sa...

Gratulerar med det mycket snygga skåpet, har själv ett i rött :-). Och jag ser också en fin gammal skolplansch skymta bakom den (också mycket snygga) tyska skylten... svag för såna.

th- sa...

ooooh, kul kalender! Veldig stilig - jeg har en vegg (en liten vegg!) i mitt hus fylt med sånne plastlommer med ulike bilder og postkort. Burde kanskje bytta dem ut litt oftere, men når de først er kommet opp på veggen, blir bildene der en stund! :)