08.03.2009

A4 er ikke for alle

Wulffmorgenthaler.com

1 kommentar:

Dilldall-Nina sa...

Hei Heidi! Det høres 1) spennende ut og 2) slitsomt ut å bygge på, men ganske sikkert 3) DEILIG å få bedre plass ;). Vet i alle fall alt om alle valg som må tas. Må si at det gulvet du planlegger høres veldig, veldig forfriskende ut!!! Jeg og liker sånn.

Synes forresten du er veldig modig som har kvittet deg med hestehale-muligheten. Det er godt å la frisører ta et raid i håret innimellom (selv om jeg nærmest har fobi for å utsette meg for denne yrkesgruppa) ;).

Og du angående flink-pike-syndromet. Jeg leser boka "Tao by Pooh" nå. Skal fortsette med oppfølgeren som heter "Te of Piglet". Får noen aha-opplevelser underveis i Hundremeterperspektiv. De bare understreker det jeg har fått erfare på kroppen - altså å leve livet sitt som den alltid flittige Sprett - kanskje ikke er det smarteste man kan gjøre for den kroppen eller det hodet man har fått utdelt i livet.

Nei, nå øver jeg på å gi litt f, men DET sitter et stykke inne. Føles befriende når man faktisk klarer det litt her og der. MEN - gjør ikke det meg på en måte fortsatt "flink", i og med at jeg oppnår nok et mål jeg har satt meg, haha. Dette er ikke lett altså!