21.12.2008

Årets tre


Ikke mitt årets tre, riktignok. Jula ville nok ikke vært den samme uten et av den grønne, friske sorten. Men jeg likte likevel dette morsomme juletreet jeg så i et innlegg på den nederlandske bloggen the style files. Det er satt sammen av pene men unyttige ting - samlet opp igjennom årene. Tingene er festet på veggen med små spiker og kitt. En kjekk måte for oss samlere å få vist fram noe av det som ellers kan virke, ja, unyttig. Og hvis tingene skal henge litt lengre enn i jula, kan kanskje tingene settes sammen i en annen form enn et juletre?

Jane Schouten er skaperen av treet. Hun driver også resikuleringsnettbutikken, All the luck in the world, som tilbyr "Vintage, Handmade & re-styled" varer. Det er også verdt å ta en titt på de fargesterke bildene hennes på flickr.

3 kommentarer:

Louise sa...

så göj att vi har bloggat om detsamma trädet! Men visst är det bara sååå superfint! Fin blogg du har! Första gången jag var inom nu, men nu blir det fler turer hit =).

Mvh Louise på http://martelouise.blogspot.com

Kaspara sa...

Hei Heidi
Det veggtreet er bare sååå herlig! Det er tydeligvis flere bloggere som har falt for akkurat det og viet det et innlegg. Fant det inne hos Marie in wonderland også.
Så gøy å se de fine sorte plansjene dine og benken du nevnte! Sjarmerende gamle stoler så jeg og.
Her holder jeg på å bake julerugbrød som er nydelig til julefrokoster. Det blir nok en sen kveld for nå skal det først etterheve og så skal det 50 min. i ovnen.
Ha en fin kveld/natt!
Klem fra Kaspara

onírica sa...

the stars are so bright tonight!!!
:)