08.12.2008

Betong og porselen

Lysestaken fra et av helgens lokale julemarked skal snart opp på veggen sammen med bilder i ulike størrelser og rammer. Dette skal henge over 1970-talls skjenken som ble kjøpt for 100 kroner på loppis i våres. Oppi hodet mitt ser det ihvertfall fint ut. Håper selvsagt at det blir det også.

Koppen er fra Porgrund Porselænsfabrik og er sånn sett, akkurat som meg, fra Grenland ;-) Men den er hakket eldre enn meg, da. Disse koppene var visst valgt fordi de er ganske tynne i porselenet og at lyset dermed skinner litt igjennom.

5 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Innovativ, kontrastfylt vintagekreativitet! Virkelig! Kjøpte du denne på en av julemarkedene? Så tøff i utrykket, samtidig så porselenssart. Gleder meg til å se den "på plass"....

Heidi sa...

Jeg får prøve å ta et bilde når det er på plass - og ja, det var fra det ene julemarkedet her i Vestfold.

Kaspara sa...

God morgen, Heidi!
Så stilige bilder! Tror sikkert arrangementet ditt over 70-tallsskjenken blir flott! Koppen var veldig søt også.Minner meg om et servise jeg har sett en gang, muligens hos mine besteforledre som døde da jeg var ti år. Har et vagt minne om kopper al`a denne.
Godt du ble fornøyd med hjertene!
Humrer selv stadig over "undergrunnsmøtet". Herlig!
Så deg i lokalavisen her om dagen, så spennende det virket da!
I går var jeg på Sl. igjen. Ble nok et par stoffer.
I dag har vi vært på frokost i 2.klasse. Møtte på skolen klokka syv til morgen i dag, for mannen min er klassekontakt og skulle være med å stelle i stand.
Jeg har masse energi igjen! Nå er det befriende å føle at en kan gjøre litt annet enn å sy.
Kanskje du har lyst til spise lunsj her hjemme hos meg en dag enten før jul eller etter jul om du har tid? Ha en herlig dag!
Klem fra Kaspara

Briggs lekehus sa...

Fantastisk fantastisk fantastisk!! Jeg ble veldig begeistret for denne! En utrolig god ide. Er det lov til å herme tror du???

Heidi sa...

Brigg: Det er vel sånn det fungerer, at man blir inspirert av hverandre, ikke minst her i bloggsfæren. Det blir uansett aldri prikk likt, du vil sikkert lage din egen lille vri. Lykke til :-)