06.12.2008

Figgjo forever

Det er noe med meg og Figgjo for tiden, og kanskje spesielt fat. Stavangerflint er heller ikke å forakte, men denne gangen var det altså to stk rektangulære Figgjo-fat som har blitt dratt til hus.

Det ene er et stort, sart og romantisk fat med markblomster i midten, gullblomstermønster på endene og ordene Gi oss i dag vårt daglige brød rundt om på fatets kant. Det andre er litt mindre og heter betegnende nok Mexico. Dette er prydet med et eksplosivt 1970-talls blomstrete mønster i glade farger. Og selv om de to fatene er totalt forskjellige i stil og uttrykk passer de merkelig nok sammen!

Jeg skal innrømme at det begynner å bli vanskelig å overbevise mannen min om at vi virkelig trenger flere fat. Løsningen blir å smugle dem inn. Noen ganger (les: ofte!) er det greit at han ikke er videre interessert i interiør og nips, og dermed heller ikke legger så veldig merke til detaljene rundt for eksempel det maten serveres på... (Han er ikke mannssjåvinist, altså. Han er veldig flink i heimen, men det er liksom jeg som stort sett lager vårt daglige brød, nei, jeg mener mat.) Jeg er derfor redd for at det ikke er de siste fatene som finner sin vei inn i dette husholdet.

5 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Figgo og krakker - du og jeg tydeligvis .) Som du ser på dilldallsida mi har jeg også en forkjærlighet for Figgjo. Det "Gi oss i dag..."-fatet har jeg, men det arvet jeg etter mammaen min. Jeg kaller det blomstrete mønsteret for Maja, men det ja - det har jeg spart meg opp litt ting og tang i (med tøyler på) - for egentlig sparer jeg på farmors gamle servise "Clupea"...men klarte ikke å la være å spare litt på "Daisy" heller...og om det hadde vært forsvarlig og fornuftlig hadde jeg også spart på "Tor Viking", "Folklore", "Safran" og jeg vet ikke hva.....men er i hvert fall litt fornuftig.... Melder meg også inn i "Figgjo forever" :)

Her sover huset. Sovende "nesten tenåringsbarn" og en mann som var på spillejobb i natt. Bare (ikke bare, bare faktisk!) en leken kattefrøken som leker leken "bananas" rundt beina og en guttehund som piper og bærer seg ..ettersom alt han kan tenke på er at han har lyst til å stikke ut, rømme og bedekke ei tispe med løpetid litt lenger bort her.

Heidi sa...

Nina: He he, ja, det er tydeligvis du og jeg når det gjelder smaken flere ting. Du er heldig som som har hele servicer. Både Culpea og spesielt Daisy er fantastiske. Jeg har vel mer tilfeldige samlinger av ulike mønstre og slag, kjøpt litt her og der. I tillegg har jeg som sagt endel Stavangerflint, som også har mye fint.

Jeanette Lunde sa...

Hei Heidi Ü

Så fine fat og boks, du er god på brukten! Her i huset går tiden mer til faste legebesøk, møter med kommunen, siste innspurt av babyinnkjøp og innimellom hvile på soffaen.

Jeg satt å lo og samtidig følte med deg og prinsen da jeg leste innlegget "savn i snøen". Utrolig bra å påstå at han bare tullet...he he

Fortsatt fin lørdagskveld til deg og dine! Klem Jeanette

lise sa...

Skjønner godt at du liker Figgjo, de har mye flott. Kanskje like greit at jeg aldri har kjøpt noe, den samlemanier kan fort bli dyr. Ja, det vet jeg selvsagt alt om.

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城