18.11.2008

Portofritt

Ok, jeg savner brev. En naturlig løsning på dette er vel da rett og slett å ta opp pennen igjen og begynne å skrive brev. Er det noe å mase om? Nei, og jeg skal heller ikke mase mer om det. For samtidig som jeg er stappfull av nostalgi og fascinasjon av "gamledager", er jeg også nysgjerrig på mye av det nye som skjer, som i denne "bloggsfæren". Kanskje kan en blogg erstatte det gamle behovet for brevvenner?

En må også innrømme at blogger har flere fordeler som de gode gamle brevene ikke hadde:
  1. Er du nysgjerrig av natur kan du feks glede deg over å ha muligheten til å lese totalt fremmede menneskers "brev", enten de kommer fra nabohuset (som du selvsagt ikke aner noe om), fra USA eller Iran, fra saklige herr Nilsen eller kreative Pippi.
  2. Er du interessert i hekling eller fluebinding kan du både bli inspirert og lære av andre, eller inspirere og lære bort til andre.
  3. På denne måten kan du også "risikere" å ende opp med flere tilskudd på vennetreet. Plutselig oppdager du jo at det finnes andre som tenker som deg, som liker de samme tingene som deg, som rent ut virker som et svært sympatisk menneske og som du bare må møte på et bloggtreff.
  4. Er du ikke så glad i å bruke ord, kan du faktisk velge å bruke bilder. Om du er riktig kreativ kan du selvsagt legge ut bilder du har tatt selv, men ellers har du alltids mulighet til å legge ut andres fine bilder (hvis du spør først/sier hvor de er hentet fra).
  5. Du trenger ikke å vente med å sende til postkontoret åpner så du får kjøpt frimerker.
  6. Du trenger faktisk ikke frimerker. Det hele er jo PORTOFRITT!!
    Dermed kan jeg "sende" dette pene og positive postkortet til alle som tilfeldigvis måtte snuble over denne siden...

1 kommentar:

Jeanette Lunde sa...

Gratulerer Heidi Ü
Så bra!...og fin blogg. Nå kan jeg jo linke deg slk at andre finner fram til deg! Takk for sist forresten, det var veldig hyggelig!
Klem Jeanette