17.02.2013

Ny venn på veggenJeg tror det var meningen at denne svenske lampen, som lå pent og ventet på meg i søppelrommet i Stockhom, skulle emigrere til Norge og Sandefjord. Ingen kommunikasjonsproblemer så langt.
 --
I belive this lamp was ment for us, knowing it just lay there in the Stockholm waste room, waiting for someone to bring it along. So far, we understand each other perfectly.

7 kommentarer:

Stilleben sa...

Hei på en søndag! Utrolig fin lampe heldige eier. Flott veggpryd. "Søppelrommet" hva er det for et rom? Ha en fin søndag.

Portofritt sa...

Hei tilbake, Stilleben.

Søppelrommet er nok ikke noe mer spennende enn søppelrommet i den bygården vi leide leilighet i da vi var i Stockholm. He he. Det kunne fort ha vært en navn på en trendy butikk.

Fin artikkel fra din hånd i gårsdagens avis, forresten!
Klem!

Stilleben sa...

Hei igjen.Takk for hyggelig kommentar. Ja, jeg trodde faktisk at "søppelrommet" var en trendy butikk med gjenbruksting, det hadde faktisk vært et artig navn. Hyggelig at du likte art.i SB. Jo da, den ble grei,men du vet hvordan det er med artikkelarbeid, man blir jo aldri 100% fornøyd. (Vel, jeg får snakke for min del). Aviser tar jo sine friheter og SB tok ikke med alle bilder. Det var synd. Deler av teksten ble derfor litt "kontekstløs". Jeg hadde nemlig lagt ved et fint bilde av en sofapute fra Panamakanalen, skikkelig kitsch fra 60-tallet. Samt bilde av sebraskinnet som er eksotisk. Men denne gangen syntes jeg det var artig at jeg kunne bruke utdrag fra privatarkivet mitt (brevbunken).Det er kanskje litt personlig, men jeg dristet meg til det. Pappa var jo sjøkaptein i et av byens største rederier. Vel, nå skal jeg slenge meg på sofaen med bok. Jeg er alene hjemme! Jeg har vært i din hjemby fra i går til i dag. Venninnekalas. Det ble sent! Fortsatt fin søndag.

Anita sa...

18121Kul lampe du fant på Søppelrommet (morsomt navn). Fin vegg forøvrig.

Lise B sa...

Kjempefin lampe, enn at folk kan kaste slikt? Jeg fant ei fin, tysk kjeramikkurne i søppelrommet på jobben. Den stod og ventet på meg en dag. Det var nok meningen, det også

The Squirrel and I sa...

Det var en riktigt fin lampa! Ibland har man verkligen tur! :)

Clipping Path sa...

Nice post.Keep sharing. Thanks