14.02.2013

63 dager

Som dere sikkert vet (hvis det er noen "dere" igjen her inne), har julen både kommet og gått. Uten et eneste spor av det her på bloggen. Det betyr selvsagt ikke at den gikk meg helt hus forbi. Den var heldigvis innom. Julen. Med juletre, julegaver, julemat og andre obligatoriske julesaker. (Bevis finnes på instagram, se i margen til venstre.) Men intent juleinnlegg.

Kanskje jeg skal skrive neste blogginnlegg 11 dager etter jul, da, tenkte jeg. Det lød som en god idé, og det var rett før jeg humret for meg selv. Helt til jeg skjønte at det var for sent.11 pluss 11 (og enda noen) dager med rådløshet fulgte. Helt til jeg skjønte at det kanskje ikke spiller noen rolle. Hvorfor ikke skeie ut og være litt sprø og gal? Man kan da blogge 52 dager etter jul, det vil si 63 dager etter forrige blogginnlegg, også. Og med disse vise ord innleder jeg herved bloggeåret 2013 for min del.

(Og til deg som faktisk leser dette, enten du tilfeldigvis har ramlet inn eller du ikke har gitt opp etter alle disse dager, vil jeg bare si at jeg håper vi ses/ høres før det går både vinter og vår og igjen er jul.)

--
No blogging from me lately. Not even before I went to Stockholm to join and meet bloggers from all over Europe, I managed to update my blog. Well, that's life. At least my life is like that. But now I am going to take up the noble art of blogging. At least that's the plan. 

2 kommentarer:

Stilleben sa...

Hei Portofritt! Ja, det var lenge siden, men veldig hyggelig at du lager et innlegg. Jeg treffer jo deg på facebook og har vært innom instagram bildene dine, men jeg synes det er noe eget med blogginnlegg. Håper derfor du dukker opp med innlegg snart igjen. Om det skulle gå både vinter og vår tåler vi det.

Så fin skrivekrok du har. Jeg gleder meg til jeg får min egen permanente her i heimen. Enn så lenge sitter jeg i en krok på kjøkkenet. Men jeg trives i kjøkkenkroken blant kopper og kar, mann og barn. Klem fra M

The Norwegian Wedding Blog sa...

Hei, vi vil bare tipse om at det har kommet ny bryllupsblogg i Norge - stikk en tur innom til oss for magisk og unik inspirasjon! Du kan også like oss på facebook http://www.facebook.com/pages/The-Norwegian-Wedding-Blog/420545134702185 :-)

Med Hilsen
Lisa