13.12.2012

Elleve dager

Det er 11 dager igjen til jul.
Pust ut.
Lucia.
Lussekatter. 
Pust inn.
Julegaver.
Julekort.
Juleditt og juledatt.
Pust ut.
Jul inn.

7 kommentarer:

Kari sa...

Det er mye adrenalin i desember. Viktig å puste :)
Finfin dag til deg videre

Stilleben sa...

Hei Portofritt! Det er rett og slett PUH-tilstand - hele desember. For min del er det ekstremt. I alt du nevner har jeg i tillegg snekkere i sving som skifter bunnsvill, panel vindu m.m. PUH! Og regningen kommer i januar. Vel, nå julebord og du er savnet, men alle forståelse, kan ikke rekke alt i denne førjulsstria. Håper vi sees en dag. Klem fra M

Lise B sa...

Uroa deg inte, det ordnar seg alldrig! Man, det vil si jeg, rekker aldri alt. Men nå har jeg virkelig begynt å bare gjøre det som trengs. Det blir da jul lell.

Ellers vil jeg sitere fruen fra Øvre Singsaker, selveste Flettfrid Andresen: det gjelder å simulere åndsfrisk, og gå på med forkråmmet hals!

erleichda sa...

Hei Heidi!
Håper det går bra med førjulstiden ;)

Ønsker deg en riktig God Jul!

Kari sa...

Hei igjen, og takk for koselig kommentar inne hos meg. Veldig gøy når noen viser interesse. Intervjuet i Alt for damene skal etter planen komme i neste nummer. Der kan du lese mye om skriveprosessen min, det er det som er fokus for repotasjen. Flere andre forfatter skal vissnok også være med.
Da vil jeg ønske deg en riktig god og fredelig julefeiring :)

Anita sa...

Vips så var jeg inne i en mega koselig blogg. Legger meg til som følger :)

Anita

Stilleben sa...

Hei Portofritt! Takk for hyggelig kommentar. Vi stortrives i huset, selv om det er kaostilværelse. Bildene på bloggen er kun stillebenutsnitt - noe annet "tør" jeg ikke vise,vi har masse renoveringsjobb på gang og slik vil det nok være i noen år fremover. Men jeg trives med det. Ha en fin mandag og ukestart i kulda.