03.03.2012

Uten

Det har blitt noen uker uten. Uten blogg. Uten noe å meddele. Uten tid? Uten fokus. Uten kreativitet. Det kan kanskje kalles dvale. (Erfaringsmessig finner tross alt de fleste "uten"-periodene sted om vinteren. I mørketida.) Heldigvis later det ikke til at denne "uteningen" (herved nytt verb) forvolder noen skade. Snarere tvert i mot, så lenge ikke "uten" går over til å bli en kronisk tilstand. Et helt liv bare med "uten", nei, det ville ikke ha vært til å holde ut. Men litt "uten" gjør bare at du setter ekstra pris på "med" når det dukker opp igjen. Jeg venter - og gleder meg!

(Hvis noen lurer på hva dette bildet har med noe som helst å gjøre, kan jeg fortelle at det illustrerer at jeg ikke lenger er den eneste her i landet uten mote-teip.)

5 kommentarer:

Anonym sa...

God lørdagskveld! Litt "uten" er sikkert helt fint for kropp og sjel innimellom. Gratulerer med mote-teip, hihi! Fortsatt god helg! Klem fra Anne

Bøllemamma sa...

Veldig viktig å ha sånn teip, da ;) Prøvde lenge å leve uten men det viste seg å ikke være gjennomførbart.

(Jeg er ingen robot, men blogger tror meg ikke før jeg har skrevet inn noen uforståelige ord for å bevise det. Problemet oppstår når jeg begynner å bli overbevist om at jeg kanskje er en robot fordi jeg ikke klarer å finne ut hvilke bokstaver de uforståelige ordene består av.)

Huldra sa...

Jeg er fortsatt uten- tape. Er også av og på i både bloggverdenen og ellers, men som du sier setter man kanskje desto større pris på da man er På. :)

Stilleben sa...

Hei Portofritt! Takk for hyggelig hilsen på FB. Det var litt artig å få de firebeinte på trykk. Det er jo så fine historier og bilder. De har jeg lenge hatt et stort ønske om å formidle.Det er rett og slett for bra historier til bare å ha liggende i arkivet. Fint å se blogginnlegg hos deg igjen. Sånn mote-teip er fint. Men har ikke ikke prøvd meg på teipen ennå. Får ha teip-eksperiment til gode til vi er på plass i huset. Ha en fin søndag. Klem fra M

Kari Anne Marstein sa...

Amen! Har hatt en litt ufrivillig "uten"-periode selv med sykdom på oss foreldre og sykehusopphold på minstejenta (ikke farlig, bare ubehagelig for en liten kropp), men da blir liksom hele blogg-greia litt uviktig, men veldig deilig å komme tilbake også ; ) Fortsatt god søndag til deg (og tape'n)!