06.03.2012

London kallerSer frem til å besøke London i april. Såklart. Hvem ville ikke det. De som eventuelt ikke skal til London i april (eller andre måneder i nær fremtid), fortvil ikke, dere kan alltids låne denne boken, som etter sigende ikke er noen dårlig erstatning! (Men en må kanskje ta høyde for at ett og annet har endret seg siden boken kom ut i 1954.) Forordet starter uansett lovende, spør du meg, det gjorde du kanskje ikke, men likevel:
"En forslukken ung reporter med en stor appetitt på London fikk en gang lov til å slentre om i gater og streder, bare han vendte tilbake om kvelden med stoff til avisen. Så vidt jeg kan huske, hendte det ikke at han kom tomhendt. Og det er en kjennsgjerning at han holdt det gående daglig i mange måneder. Han var nemlig overbevist om at i en slik vidunderlig og gåtefull by som London kunne han hvor som helst finne noe av interesse bare han sto stille en halvtimes tid. Og det tror jeg han hadde rett i."

2 kommentarer:

Stilleben sa...

Herlig London bok! Digger sånne bøker! Heldige deg/dere som skal til London. Sukk, jeg og datteren lengter tilbake til herlige dager i London. Ha en fin dag. Klem fra M

demie sa...

For meg Aten kaller i Mai... (sukk)

Når det gjelder at du er en dårlig blogger, dette er bare tøv og det vet du!

Hvis vi begynner å ha regler om hvordan vi skal blogge da tror jeg ikke jeg gidder mer... nok med regler over alt ellers ; )

Noen ganger vil jeg bare si til deg, at jeg savner deg : )