15.03.2012

Epla, hurra!

























Nå skal jeg si deg hva vi smiler av, mine fargerike venner og jeg, nemlig åpningen av vår egen lille Epla-butikk.

Jeg har innsett at det er på tide å gjøre noe med varebeholdningen her hjemme. Hvis ikke får jeg nemlig snart ikke lov (eller plass) til å dra flere ting til hus. Og det kan vi vel ikke ha noe av, kan vi vel?

Det har sannelig min hatt - og bare se så fine hatter mine venner her har - tatt sin tid å knipse og måle og veie og prise og laste opp alt som skulle til. Men nå har altså enda et Epla (butikk) funnet sin plass på en av grenene i det stadig voksende Epla-treet. Velkommen skal du være til, ikke Portofritt, men: PORTOFINT!

6 kommentarer:

Hapel sa...

Gratulerer med super Epla-butikk, jeg var inne og kikket nå, og har lyst på alt!!! Ha en fortsatt fin kveld! Klem fra Anne

Lise B sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Lise B sa...

Gratulerer, jeg iler avsted. Kanskje jeg burde ha gjort det samme, det flyter over i to hus nå

demie sa...

Gratulerer med butikken din! Dette er kjempe kult jeg har et par uker side åpnet et på Etsy og har tenkt Epla og... jeg tar en tur innom : )

SINE sa...

Mye fint - kjøpte jammen litt jeg! Klokkesamlingen min er dermed blitt fordoblet :)

Kari Anne Marstein sa...

jeg la merke til navnet her en dag og tenkte at noen var inspirert av deg (før jeg leste på butikken og fant ut at det var jo deg!) Kul butikk, herved på favorittlista! Og du, jeg håper å lage flere påskegg med kaniner denne helga. Sender deg mail når det er klart slik at du får en reservasjon på Epla. Du hører fra meg!