16.01.2012

39 +
Håndballspiller (39) på Sportsrevyen i går: "Jeg føler meg ikke som noen 39-åring..." Nei vel, tenkte jeg, som ved en feiltakelse og kanskje for første gang på tretti år hadde fått med meg deler av Sportsrevyen, hvordan mener han da at andre 39-åringer føler seg? Mer modne, kanskje? Eller bare pur gamle?

Apropos alder. Jeg er klar over at det er litt barnslig å påpeke dette, men i dag er jeg 39 og et halvt år. Om seks måneder innledes altså et nytt tiår for mitt vedkommende. Ingen tegn til kvaler foreløpig. Så langt synes jeg fakstisk bare det har vært deilig å bli eldre. Å gradivs finne seg selv. Å bli stadig mer trygg i seg selv. Heldigvis har livet også lært meg at det er andre ting enn alder som avgjør hvor bra du har det og hvordan du føler deg. En positiv og leken innstilling til livet gjør underverker. 

7 kommentarer:

Agnete sa...

Er så enig med deg, alder er bare tall:) Gratulerer med 1/2 års dagen:)

Skjerstad sa...

Du - det var så bra skrevet syns jeg :) Ja hvordan ser han/hun på sine jevngamle egentlig .. Jeg er selv 72 modell og syns det er deilig å ikke skjemmes over min alder ! Det viktigste er at man aksepterer at årene går . Og hver alder har sin sjarm :) Og så må man ikke glemme å leke som du selv sier ;)

Ønsker deg en fin uke :)
Klem fra Janne

Ellen* sa...

Så enig, så enig. Jeg er et par år eldre enn deg - og det går heelt fint på denne sida av 40 også!;o)
Og ja - gratulerer med trettiniogethalvtårsdagen!

Lise B sa...

Jeg er født i 1958, jeg, og kan virkelig ikke noe for det. Jeg er nå den samme likevel, som jeg foreksempel var da jeg var 25, selv om interessenen kanskje har skiftet noe. Da jeg ble førti, ventet jeg på den store krisen, men den kom ikke. Akkurat som deg, det var litt sånn pust ut, endelig voksen. Da jeg ble femti, var det fremdeles ingen krise, men jeg begynner vel å ta inn over meg at jeg er godt over halvveis. Skjønt, hva vet jeg om det. I går besøkte jeg farmor på aldersheimen, legen hadde sagt at hvis det bare var hjertet det kom an på, kunne hun godt bli 108-110 år. Hun fylte 100 i november

Nina sa...

Jeg så det jeg også - og tenkte det samme ;). Hvordan føler man seg egentlig som 39åring. Det finnes sannsynligvis nesten like mange svar som 39åringer?

40 føles veldig greit. Nesten litt mer sånn relaxing enn 39.

Var en spennende håndballkamp da. Kan umulig være helt sunt å se på.

Fru Samuelsen sa...

Ikke noe stress å runde 40, det gikk i alle fall bra for min del!! Og vil man leve lenge, så må man jo bli eldre....

Ha en strålende uke!!

Klem:-)))

demie sa...

da er jeg jeg noe måneder eldre enn deg ...
sønnen min sporte meg enn gang, jeg tror det var i fjor:
kan man finne seg selv mamma?

( først må man miste seg selv... tenkte jeg )
men jeg sa : ja det kan man. men det tar tid.

og den tiden er det greit å nyttes ; )