25.10.2011

På trykk
Det må være lov med et aldri så lite offentlig hurra når man har sin første tekst på trykk. Selv om det kanskje ikke er snakk om Pulizer Price materiale. (De færreste begynner vel uansett der;)
I lampelyset, lampe-artikkel fra nr9-butikken i Sandefjord, kan leses på side 14 og 15 i den digitale utgaven av usbl-nytt.
Altså: Hurra!Norwegian Wood av Cathrine Kullberg.

6 kommentarer:

demie sa...

gratulerer og HURRA! for deg ...
jeg går å leser nå!

demie sa...

jeg bare kom tilbake for å si at min favoritt er Norwegian wood ( dessverre ikke for mitt lomme...) at du skriver bra, det viste jeg fra før ; )

Allis i eventyrland sa...

Gratulerer så mye! :D

Lise B sa...

Gratulerer, en flott tekst. Jeg tror lampebutikken fikk mange nye besøkende, med en eneste gang. Jeg hadde gått dit jeg også, hvis jeg hadde vært i nærheten. Vi falt for Oslolampen med en gang den kom, men ennå har vi ikke kjøpt den, vi har nemlig ikke funnet et passende sted!

Hilde Iren sa...

Gratulerer!! stort steg og flott tekst :)
Klem Hilde Iren

Stilleben sa...

Fin artikkel om herlige lyset i nr. 9! Det var artig å lese. Jeg "lyser" alltid opp når jeg kommer inn i den butikken. Blir faktisk som en lysfontene (som Märtha i følge Ari) når jeg ser alle de fantastiske tingene som flinke Fru Skagen har til salgs. Skagenlyset er jo også et lys når jeg tenker etter...Ha en fin dag! Klem fra M