13.10.2011

Fine Finn
Jeg har et forhold, til Finn - og jeg mistenker at jeg ikke er den eneste. Det rare er at mannen min vet alt om affæren, i alle fall nesten, og at han samtykker i den tette kontakten, i alle fall for det meste. Hvis han er sjalu er han saktens flink til å skjule det. Bryr han seg ikke, mon tro? Eller kan det muligens være fordi denne Finn heter .no til etternavn og sånn sett ikke er den helt store trusselen - med mindre man anser det som en trussel å få huset nedlesset av brukte møbler og nips? Det siste må jeg forresten innrømme at han faktisk innimellom gjør, oppfatter mengden ting som en trussel, men nå har jeg endelig fått somlet meg til å selge unna litt selv - og se, ja da er forholdet til Finn atter engang uproblematisk. Siste rendevouz var disse sengene til ungene. To stk heltre senger i flammebjerk anno 1945, funnet i hjembyen under "Gis bort". Enda bedre enn loppemarked, spør du meg.

PS. Det var en nokså interessant opplevelse å studere madrassene som fulgte med - ordentlig gamle springfjærmadrasser som var integrert i sengebunnen - med vatt og halm og alskens gammelt støv skjult under et vakkert blåblomstret trekk.

6 kommentarer:

Lise B sa...

Nei Finn er ikke dum! Det var skikkelig fine senger. Vi gav bort kjøkkeninnredninga når vi skulle pusse opp; satte inn annonse med ordlyden "Kjøkken til selvplukk". Og tenk, så kom det to menn, den dagen de hadde sagt, med varevogn og demonterte det, det var helt fantastisk! Finn er en kuling!

Stilleben sa...

Hei! Fantastiske senger! Nydelige! Jeg for min del må ikke bli "forelsket" i Finn, da går det riktig galt. Jeg kan ikke la meg forføre av "han" en gang. Det må være at han hjelper meg med å bli kvitt - nettopp senger - ting som jeg har lagret i mange år. Jeg er nemlig hektet på senger. Uff, nok en last. Problemet er at de er enkle å lagre. Kun fire deler. Hyggelig å se at du legger ut innlegg nå og da. At ikke pausen varte for lenge. Ha en riktig god helg. Jeg har mistet stemmen - så min helg blir "taus" - men godt man kan ha dialoger via taster og tastetrykk. Klem fra Stilleben.

demie sa...

Hei Heidi! nå blir jeg lit nervøs altså... håper forventingen er ikke for stor... det er bare noe kjempe litten fra meg ... kos deg i helgen : )

lise sa...

Jeg har slått opp med Finn. Nå er det nemlig ikke plass til mer av det han frister meg med her, og jeg har satt opp en isfront...

Nydelige senger - og rom!

Anemarte sa...

Skikkelig fine senger, og skikkelig fin tapet (den med gule trær).
Som følger nr. 101 spør jeg; kan du fortelle hvor du fikk tak i den? Har sett den før, men ikke funnet ut av det.
Ha en superfin helg!

Hilsen Anemarte

Portofritt sa...

Alle: Artig å se at det er et litt blandet forhold til denne Finn. Han er kul, skremmende og forlokkende. Han er inne i varmen og ute i kulden.

Lise B: Kjøkken til selvplukk. Smart! :)

Stilleben: Lagre i vei, du, så lenge huset tillater det. Du kan alltids selge siden. Når du er sikker på at det er det rette å gjøre ;) (Men det føles faktisk godt å få ryddet litt plass her og der. Selv om jeg er på god vei med å fylle opp igjen. Apropos forføreren Finn.)

demie: :)

Lise: Ja, det er gjerne turbulente affærer med den karen. Av og på.

Anemarte: Tapetene er fra Ferm Living.