14.09.2011

...


Jeg vet det er blogg-pause, men jeg kunne ikke annet enn å bryte inn et øyeblikk. Det er slik man gjør med b r e a k i n g   n e w s - samme hva som står på programmet. Hva den brennende nyheten går ut på? Jo, nå skal du høre:

"Mamma er et orakel." Det er sønnen som snakker, til søsteren sin, på lekerommet. Jeg hører dem på vei opp trappen. Det er leggetid. "Neei," svarer hun, men før jeg rekker å bli ordentlig irritert (ikke det at jeg innbiller meg at jeg er et orakel, men litt support kunne ha vært greit), kommer fortsettelsen: "Hun er et mirakel."

Resten av samtalen husker ikke mirakel-orakelet. Antagelig var jeg opptatt med å lure på om jeg enten a) har gjort noe veldig veldig riktig, eller b) totalt har forsømt begrepsopplæring på hjemmefronten... Men når sant skal sies er det nok c) som er den mest sannsynlige forklaringen. Hva det er? Ingen anelse. Jeg er da ikke noe orakel heller!

10 kommentarer:

Stine sa...

Hahahaha :)

Åshild - prydeligbloggen sa...

så søte!! Tipper du er både orakel og mirakel i deres verden!
jeg la ikke igjen kommentar i innlegget under, men jeg skriver det her: jeg er innom og håper du får bloggelyst tilbake! (føler meg truffet av det samme selv, men prøver å kjempe imot....)

Fjeldborg sa...

Du orakelmirakel, jeg ble veldig glad for å se at du blogget litt igjen. Leser alltid nye innlegg fra deg, du har definitivt vært savnet mens du var borte. Få lyst igjen, da!
Klem Ingrid

demie sa...

vi får nytte sånn magiske øyeblikker nå. nå at de ser opp i oss... før de er tenåriger...
kanskje du sipelthen er en god mamma : )

jeg liker deg. selv i små doser...

en støvel og en sko sa...

Åh, så herlig! Kjekt å 'høre' fra deg igjen :-)
Klem

Stilleben sa...

Hei! Så herlig orakel-mirakel refleksjon! Og så herlig at du er innom med et blogginnlegg selv om du har pause. Jeg stemmer i med de andre! Du er savnet og få lyst igjen da! Klem fra M

Allis i eventyrland sa...

Herlig :) Det må jo ha smeltet mammahjertet! :)

Lise B sa...

I alle fall et mirakel at du stikker innom igjen.Nydelig diskusjon mellom barna:) Nabogutten sa forresten til mamman sin da det var krangel i heimen: Mamma, hent ho Lise, for ho er psykopat!Jeg tror han mente psykolog...

Fru Eriksen sa...

Haha! jeg må le... Og der var plutselig du ja! Hmm... Håper ikke det blir så lenge til neste innlegg...

Og når det gjelder bildet på mitt forrrige innlegg, så kjenner jeg ingen der.... :)

Ha en strålende helg!!

Klem fra Kathrine!

th- sa...

Så vittig! Fra barn og fulle folk... :)