10.08.2011

The Red Door

Bak den røde døren, en god grunn - blant mange - til at jeg skal tilbake til Edinburgh. Vet ikke når, men forhåpentligvis om ikke altfor lenge. Edinburgh var jammen en vakker og stemningsfull by. I mellomtiden kan butikken med den røde døren nesten-besøkes på www.edinburghart.com eller bloggen.

7 kommentarer:

Nina sa...

Mammaen min var aupair et år i Skottland - på slutten av 60-tallet - så jeg har vokst opp med historier fra denne delen av verden. Også Edinburgh. Hvis du sier det er kult - kanskje jeg skal dra dit en gang? ;).

Portofritt sa...

Ja Nina, det burde du! :)

demie sa...

takk for the red door tipset!
jeg vet om engelen- eller jeg skjønte det. man trenger ikke å være sint for å være sterk ; )

Lise B sa...

Nå følger jeg Red Door bloggen! Jeg elsker Skottland, og jeg elsker Edinburgh. Jeg var et par døgn i Aberdeen tidligere i sommer, var med mannen min mens han var på møte. Jeg kjøpte et tonn bøker på Waterstones, et lass (skotske) DVDer, og nydelig Cath Kidston sengetøy. Mine barn har traumer etter alle feriene de måtte tilbringe i Skottland mens kameratene var i SYDEN. Det var et land de bare hadde hørt om, stakkars. Jeg anbefaler bøkene om Jackson Brodie av Kate ATkinson, hun fanger stemningen så utrolig bra. Orker du ikke lese, kan DVDen Case Histories også kjøpes. Veldig veldig bra for en skapskotte!

Portofritt sa...

Takk for gode tips, Lise. Skal sjekkes ut!

Portofritt sa...

demie: Jeg burde ha skjønt at du forsto :-D

Love and vegetables sa...

victoria street?

jeg elsker edinburgh. studerte der i to år, og må stadig tilbake.
:)