11.08.2011

Chic

Med i kofferten hjem fra Skottland. Lektyre for overflaten. Faktisk fornøyelig lesning. Det er ikke engang et must å være spesielt interessert i mote for å like den. Men du bør kanskje ha en viss interesse for... det ytre - i vid betydning. Jeg regner frimodig med at det ikke bare er meg som har ett og annet å lære av franske medsøstre når det gjelder dette? Om lesingen vil gi noen faktiske utslag på stilen, ja, det er en helt annen sak. (Det er få tips og hente når det gjelder kalde norske vinterdager...)

Noe av det jeg liker best med boken - bortsett fra dens ytre - er ideen om at man ikke trenger å ha så mange ting. Skapet behøver ikke stappes fullt med klær og tilbehør opp og ned i mente. Det er nemlig ikke kvantitet som avgjør. Kvalitet er stikkordet. Og kvalitet betyr ikke nødvendigvis dyrt - takk og pris - selv om en selvsagt skal og bør (og hvis en lar være å kjøpe en million billige plagg en likevel aldri bruker, også kan) unne seg en og annen prikk over i'en.Bokkilden.

4 kommentarer:

From not to hot sa...

Og vips, der var boken på vei til meg også :) Denne så nemlig veldig spennende ut. Jeg er lite opptatt av mote, men vil jo gjerne se ok ut. Dessuten liker jeg veldig godt ideen med litt mindre klær i garderobeskapet. Takk for tipset! OBS! Boka er å finne på bokkilden.no også for de som er interessert.

Hilde Iren sa...

så ut som en bok for meg :)) takk for tipset!

Lise B sa...

Ser ut som dette er en bok for meg også- det er så morsomt å lese at andre bekrefter det man selv synes er lurt. Jeg tenker price pr wear. Så nå har jeg en kjole som etter fem gangs bruk er nede i 400 kr. Til slutt blir den gratis. Skoene mine til 2700 er nå blitt gratis å bruke..

Portofritt sa...

Ja, nå blir vi fine, jenter :)