21.08.2011

Nytt lysDen siste måneden har satt mang en ting i perspektiv og fått tankene til å svirre rundt temaer som hva som virkelig betyr noe her i livet. For eksempel. Kanskje er det derfor jeg vurderer om jeg skal legge blogginen på hylla. For en stund. Eller kanskje for godt. For å gi plass og rom til litt lengre - og kanskje klarere - tanker. For å ha bedre tid - både til meg selv og til andre. Tenker på det.

22.7.11

6 kommentarer:

Elisabeth sa...

etter dagens minnekonsert håper og tror jeg mange gjør seg opp noen tanker ♥ den mnd vi har lagt bak oss har vært spesiell, trist men også litt fin. Samholdet et land viser gjør jo at man blir litt stolt av å være en del av det.

Anonym sa...

Jeg har tenkt/tenker de samme tankene som deg. Blogglysten ble litt borte etter 22.juli. Men så tenker jeg at jeg redder ingen ved å slutte å blogge, og jeg liker det jo så godt. Så jeg fortsetter. Håper du også fortsetter, for jeg liker bloggen din så godt! Ha en fin søndagskveld og fin ny uke!
Klem fra Anne

demie sa...

ååå! sier jeg forskrekket! jeg skjønner selvfølgelig hva du sier, men jeg liker bloggen din så godt- jeg har flere ganger vurdert å slutte ( jeg skrev så mye bedre når alt dette begynte- nå skriver jeg ofte bare for å blogge...)
uansett blogging er et vindu til verden for meg og jeg klarer ikke å gi opp helt.... håper virkelig at du fortsetter og at du holder kontakt ellers : ) klem fra d

demie sa...

apropos The Caledonian Club- det var morsomt å se på side deres etter så mange år- det er litte som har forandret siden 1992! det var kjempe morsomt å jobbe der- det var en del av min praktiske obligatorisk fag på Hotel&turisme studiene. herlighet i en ellers kjedelig studietid...

From not to hot sa...

Jeg også liker bloggen din veldig godt, men siden jeg har tenkt akkurat det samme som deg skjønner jeg deg selvfølgelig.
Hvis du bestemmer deg for å slutte håper jeg det 'bare' blir en pause.

Katrine {Magifabrikk} sa...

Skjønner deg godt, men håper du ike slutter. Din blogg er meningsfull!