28.06.2011

Noe å slekte på?
Idag ville min farmor Judith ha blitt 90 år. Skulle ønske vi kunne ha feiret sammen. Eller at jeg kunne skru tiden tilbake - feks 20 år - og skrive ned mye mer av det hun sa.

Det er kanskje litt søkt å sammenligne det lille verset (fra den gamle bibelen jeg har fått av henne) med et blogginnlegg... men jeg gjør det likevel, det er tross alt snakk om:
  1. Et vakkert bilde/ illustrasjon
  2. Velvalgte ord
  3. Som er ment å skulle deles med andre
  4. Med plass til eventuelle kommentarer på baksiden.


3 kommentarer:

Lise B sa...

Så fint det gamle bildet er! Og kortet; slike skatter vi har, vi som har hatt vett til å samle i lader. Jeg tror nesten jeg kunne ha hatt en blogg bare med innlegg om det jeg har i skuffer og skap. Og tydeligvis, jeg er ikke alene der:)
I norsk oversettelse er bibelverset: Så lit da alltid på Herren, for Herren er et evig fjell. (Jeg bare måtte finne ut av det)

Nina sa...

Dette er et veldig-nina-liker-innlegg vet du ;).

Nå ser jeg at jeg har skrevet ned masse fra mormor (som egentlig må renskrives - men jeg har det i hvert fall i stikkordsform og slurvete setninger - i grevens tid - for nå begynner søte mormor å bli litt borte. I hvert fall i nårtid. Men det gamle sitter lagret sterkere i harddisken - heldigvis.

Vi soser en tur ned til solkysten etter at Vilde i hvert fall har vært på konfirmasjonsleir - så får vi se når det blir - men sikkert i juli. Hvis vi hadde fått det til og du er hjemme - hadde det vært veldig koselig å hilse litt på deg ;). Klem

Åshild - prydeligbloggen sa...

så fint!
så skriver jeg litt på baksiden. :)