26.04.2011

Lyspunkt

Jeg må innrømme at jeg gruet meg litt til å begynne på'an igjen etter den deilige forsmak-på-sommeren-påskeferien. Jeg regner ikke med at jeg var alene om det. Heller ikke om å ha litt dårligere søvn enn vanlig natt til i dag. Men så viste det seg at det, når alt kommer til alt og en først har kommet seg ut av senga, ikke er så aller verst likevel. Ok, så er det litt av hvert å sette fingeren på. Jeg veier jeg kanskje ytterligere noen kilo mer enn ønsket er (slemme, deilige påske!). Ok, jeg burde kanskje ha begynt å trene - for flere år siden. Og ikke skjønner jeg hvordan kabalen jobb/familie/studie/hage/hus skal gå opp i ukene som kommer. Men og likevel og tross alt må jeg - etter nærmere ettertanke - innrømme at livet har sine lyspunkter. Takk og pris og heldigvis!

5 kommentarer:

No.15 sa...

Vakre bilder :)

demie sa...

Tallerkener som henger på veggen! Det er veldig vanlig på øyene i Hellas men jeg tror ikke jeg har sett det i Norge før... Kjempe artig!

Lise B sa...

Det hadde ikke vært så ille å begynne på jobb igjen, hadde det ikke vært for selja og bjørka. Og så kiloene da, i påska tror jeg nesten at jeg la på meg time for time. Har aldri kjent på maken. Enda jeg gikk noen turer. Det ble nok kanskje for mye vin? Men tross alt, å alltid ha ferie ville jo være kjeldelig! Livet er ikke så verst:) Jeg er helt enig med deg der

Marlene sa...

Lure ord jeg kjenner meg igjen i.
Glad onsdag til deg!

Kaosbloggeren sa...

Dette var et særdeles nydeligt billede. Jeg kan ikke lade være med at elske det - måden lyset falder på. Wauv! Jeg har lyst til at printe det ud...får jeg lov?

Har forresten ikke glemt min forespørgsel om et evt. møde i Oslo, vil meget gerne få det til, men oplever akkurat nu lidt megen tumult i hverdagen til at få det til. Men sensommeren måske? Efter studier? Når alle kabalerne er gået op?