23.03.2011

De(n) retteA + B = ♥ sto det på sønnens penalhus i går. Hans eget navn begynner på P. Bokstavene viste seg å være for kameratens og en klassevenninnes navn. Kjærester. Hva med deg da, spurte vi, har du funnet den rette? Dette var hans egne ord da jeg for en stund tilbake spurte hvorfor han ikke hadde noen kjæreste - til tross for at så flere av kameratene hadde det - og han svarte at han ikke hadde truffet den rette enda :) I går svarte han igjen nei. "Men B har møtt den rette - to ganger i barnehagen og to ganger på skolen." (De går nå i 2. klasse!) "Og snart treffer han den rette igjen." fortsatte han. Jaha, hvordan vet du det da?, spurte vi. "Jo", sa han og veivet den ene hånden som foran B's ansikt, "for noen ganger må jeg gjøre sånn; HALLO HALLO! (mer veiving foran ansiktet) JORDA KALLER!!!"

That's amore! (sterke følelser som jeg regner med før eller siden kommer til vår sønn også :)

5 kommentarer:

RomantiskRetro sa...

Vidunderlig!
Min sønn går i 3. trinn, og han har vært kjærester med samme jenta siden barnehagen. De er fortsatt stormforelsket i hverandre. Og ja, de skal gifte seg, helt klart!! ;)

Stilleben sa...

God kveld Portofritt.

Takk for hyggelig kommentar hos meg. Ja, jeg er veldig glad i hagen og villmorell-treet. Vi har faktisk laget likør av bærene og den var god!

Søt historie fra deg også i dag - det var pussig! Begge to skriver om herlige gutters betraktninger.

Heidi sa...

Herlig! Min snuppe på fire har allerede kjæreste som er ett år eldre, og hun kunne fortelle at de to hadde bestemt hva barna deres skulle hete. Og at de av og til gjemmer seg bak en stein i barnehagen for å nusse :D

Her er innlegg om min nye start:
http://passeligdose.blogspot.com/2011/01/ny-jobb.html
http://passeligdose.blogspot.com/2011/03/blomsterpike.html

Lise B sa...

Så nydelig :)

Katrine K sa...

Herlig, veldig søt historie:)
Gratulerer med ny jobb forresten!