16.05.2010

(U)sikker i sin sak

Reaksjonen var som forventet. Altså fra svigermor og min egen mor. Det var kanskje særlig den knallgrønne benken som fikk stemmeleiet opp i en høy spørrende frekvens. Men jeg sto på mitt. På spørsmålet om vi skulle ha den fargen nede i stua svarte jeg bestemt (og antagelig en smule trassig) at ja det skal vi.

Det var i grunn deilig å være så sikker i sin sak. Mange, min mor inkludert, vil nemlig kunne skrive under på at det ikke akkurat er noe som har kjennetegnet min personlighet oppigjennom. Om jeg vil ha rød eller rosa genser? Nei... Begge deler er jo fint, da... Jeg... eh... Der har du hatt meg. Men det var før. Nå er jeg voksen og vet hva jeg vil. Slagbenken skal være knallgrønn - uansett hva andre måtte mene om den saken. Og stolene og bordet skal ha den samme duse gule fargen som den gamle loppekrakken. Basta bom bakken.

Dagen etter at prøveboksen med den gule malingen var prøvd (på stolen på bildet), var jeg innom og kjøpte mer maling, men nå i blank utgave, tre liter, klar for å fortsette på jobben. Men så kom regnet - som jeg villig lot meg stoppe av. Og så kom tvilen. Kanskje det er galemattias å blande disse fargene? Benken skal være grønn, men kanskje det er finere med den lysegrå fargene spisestuen har hatt? Kanskje kommer det til å se "litt harry" ut, som min kjære mann forsiktig antydet... Å søren. Råd søkes herved. Snarest!

Vennlig hilsen den (u)bestemte

4 kommentarer:

fru vims sa...

jeg kjenner meg veldig igjen der gitt..
vi skal sette farge på et helt hus og putte inn møbler som begge liker.
jeg klarte å overbevise mannen om sort skinnsofa (karlstad med sånne huller i vettu) nå er jeg litt mer i tvil. burde vi kanskje heller hatt grå stoffsofa?

den grønne benken...hvor grønn blir den?
har du fargeprøver å vise oss?
da er det mye lettere å si sin mening :)

lykke til med valgene, og god 17. mai

Portofritt sa...

Hei fru Vims. Godt at en ikke er alene med slike "verdensproblemer" ;)
Du ser den grønne benken på linken i teksten...

th- sa...

Det blir fint sånn som du har tenkt. Du har jo sikkert tenkt på akkurat det her en stund, det er vel ikke en impulsiv handling som ligger til grunn for fargevalget...? Og blir det helt feil, så er det bare å si at hjemmet er i karantene pga jotunsyken fram til du får malt om igjen. Men jeg tror det blir fint, altså.

Jeanette Lunde sa...

Hei vennen :)
Jeg tror på magefølelsen, dvs den første ... he he
Jeg tror det kommer til å bli kjempe fint med knallgrønn og dus gul!

Ü Klem