18.05.2010

Ballongpappa spiser adjektiv med vaniljesaus


En hjemme-hos-seg-selv-bursdag er vel overstått. Ballongene med personlighet var bursdagsjentas eget påfunn og verk - en morsom idé om jeg får lov til å si det selv. Til og med lillebror likte å skape en ballongperson. Etterpå fikk jeg i oppdrag å forevige dem alle sammen.

Restaurant-lek ved bordet, med velg-selv-meny, kelnere (oss) og regning til slutt (med lekepenger under tallerkenen og lillebror ved kasseapparatet), var en vellykket vri på et ellers tradisjonelt bursdagsselskap. Kryss-av-menyen gjorde det faktisk også mye lettere for oss å servere og imøtekomme de ulike ønskene (med eller uten ditt og datt), så den ideen var vi også ganske fornøyd med. 

Bortsett fra dette var nok  adjektivhistorien og gele med vaniljesaus ettermiddagens "høydare". (Hvis en ser bort fra pappa-i-dansen-leken, selvsagt. Lekne og barnslige pappar er en sikker oppskrift på suksess. NB: Dette fører gjerne til at pappaen sovner på sofaen omtrent samtidig som ungene sovner i sine senger. Men... hva så? Jeg føler i grunn at lufta har gått ut av denne ballongen også ;)

3 kommentarer:

Jeanette Lunde sa...

God natt og gratulerer så mye til den store niåringen! Kllemmer

Lise ♥ sa...

Så artig. Virker som en flott bursdagsfeiring. :)

Hilde Iren sa...

gratulerer :) og så fine bilder!! Gøy med ballonger!