21.03.2010

Vitaminbomber

Det er lenge siden verden var sort-hvit. Det var i gamle dager, det. Jeg husker at jeg helt tydelig så for meg at det en dag hadde regnet farger, plutselig, sånn omtrent rett før jeg selv ble født. Og selv om jeg fortsatt synes at alt ser så pent ut før, fra den gangen verden var sort-hvit, er jeg veldig glad for at jeg selv ble født etter at fargene ble oppfunnet. For det første vet jeg jo at livet ikke nødvendigvis var så idyllisk som de gamle bildene kan gi inntrykk av (selv om jeg likevel mener at mye må ha vært bedre før). For det andre er det deilig å kunne omgi seg med med noen fargeklatter her og der. Som små (eller store) vitaminbomber for sjelen!

(Og; Om verden fortsatt hadde vært sort-hvit ville jeg for eksempel ikke oppdaget at det selvlagde armbåndet (blomsten er kjøpt) og lysene på spisebordet var mistenkelig like i fargene. Hva er inspirert av hva, mon tro?)

3 kommentarer:

Anonym sa...

God formiddag Portofritt!

Vitaminbomber er bra for blikk og kropp! Farger er terapi, særlig på gråværsdager eller når livet føles temmelig grått.

Takk for hyggelig ettermiddag i går. Veldig koselig. Kjolen falt i smak. Han var imponert og det skal litt til for å imponere den mannen, derfor ekstra morsomt når han ble litt målløs he he. Måtte jo vise den på. Vet jo ikke når dagen eller anledningen kommer da kjolen skal brukes. Takk for at du myndig sa: -"Prøv den!". Jeg var jo ikke i prøvemodus, men du fikk overtalt meg og det er jeg glad for.

Jeg har bestilt "sikringskost" for deg. Elektriker-kammeraten skal sjekke på jobben (sånt blir bare kastet). Han lurte veldig på hva det skal brukes til. Jeg sa det skal brukes i krativ gjenbrukssammenheng. Han svarte bare med et ja vel, og så ut som et spørsmålstegn he he.

Ha en fin søndag - selv om den er litt grå. Godt vi kan innrede den med fargerike vitaminbomber her og der.

Fjærklem fra Nøtteskrika

Portofritt sa...

Hei Nøtteskrika. Ja, takk for i går. Det var veldig hyggelig - en god vitamininnsprøyting! Så gøy at han likte den! Den var nok ment for deg den kjolen ;) Snilt av deg å spørre elektriker-vennen om hjelp. Han skal få vite hva de skal brukes til når den tid kommer (he he). Klem fra den hemmelighetsfulle.

Tami sa...

tha pictures are soooooo nice! the rest i can't understand...