05.03.2010

I boks

Uka er i boks. Den har vært intens, både på jobb og privat. Hvorfor er det slik at vi så ofte tenker "denne uken er litt unntakstilstand", og så viser det seg at det snarere er regelen enn unntaket? At det egentlig bare er slik livet er. Skal det være slik, litt slitsomt og stressende?

Ikke misforstå, jeg mener ikke å sutre. Det har på mange måter vært en fin uke. Det er bare det at man (ikke bare jeg, regner jeg med) blir så sliten. Og aldri ajour. Denne helgen kunne jeg for eksempel tenke meg å komme litt videre på noen av de utallige prosjektene i heimen, men jeg er stygt redd for at det eneste vi rekker er å ta overflaten, det vil si støv og skitt - og muligens litt rot (hvis vi er heldige). 
 
Trikset er kanskje å lære seg å nyte livet til tross for rot og halvferdige prosjekter. Drømmen - og tankene - om noe er kanskje halve moroa? Kan hende klarer jeg å flytte rundt på noe, feks å sette noen av boksene på et nytt sted. Det er jo ganske overkommelig. Og jeg i så fall skal si meg fornøyd med det? Nå skal det i alle fall slappes av. Fredag kveld. Herlig!

God fredag!

7 kommentarer:

Stinr sa...

Hei! Må bare få si: For en nydelig blogg du har! Flotte bilder og herlige innlegg, skrevet på en veldig god måte. Hilsen en ny "fan" og følger ved navn Stine:)

Portofritt sa...

Takk, Stinr. Det var veldig hyggelige ord! :)

Annikken sa...

Skjønner akkurat hva du mener..! "Denne uka er litt travel, men så går det over. Ops - neste uke skjer mye da og, ja. Også var det hyggelige venneavtaler som man har avtalt langt frem i tid for å få det til å passe for alle, også er det veldig hyggelig, men samtidig så gjorde det at hver kveld den uka også full, og sånn holder man på...

Det HJELPER ihvertfall å roe litt ned om det så bare er for noen minutter. Ihvertfall for meg! Og pørve å bli flibkere til å tenke over hva man vil bruke tida si på. Selv om noe plikt er det altid.

Ble en lang kommentar dette, men jeg kjente meg bare så igjen;) Fine bokser forresten!

EllenSand sa...

Åh, det der kan jeg kjenne meg igjen i. Jeg tror du har helt rett, man må bare prøve å flyte med. Av og til må overflatearbeid være nok :) Nydelige bokser og bilen din, den var bare stilig. Nå ble jeg misunnelig gitt! :)

Kaspara sa...

Hei og god lørdagsformiddag, Heidi!
Jeg hadde faktisk lagt fram dine to eiendeler hos meg, slik at Nøtteskrika får de med seg.
Vil uansett gjerne treffe dere begge for det!
Håper helgen blir alt hva du drømmer om! Dette var "unntaksuke" for oss også her med stappfylte dager, men det er klart det er roligere her hjemme nå for tiden enn da jeg var fulltidslærer.
Så kjemepetøff konebil du har fått deg! Ser deg for meg susende rundt i vår by i det sorte vidunderet.
Nå skal jeg stelle i stand lørdagsfrokost hvilket indikerer egg i en eller annen form, varmede rundstykker og kakao. Deilig med en annerledesdag med laaaang tid ved bordet og gjennompløying av avisen litt grundigere enn ellers.
Ha en fin dag i solskinnet, Heidi! Ser du har ranukler i hus du også. De er så fine. Nede på langbordet står en bukett jeg fikk av mamma for et åar dager siden fordelt i flere vaser. Vakkert!
Håper vi sees snart!
Klemmer fra Kaspara

Lahra sa...

Såå fine bokser! Jeg er på leting etter bokser til å ha barnegrøt pulveret til sønnen min i slik at jeg slipper å ha eskene og posene stående på benken! En slik boks hadde vært noe ;) Ut å lete! Loppemarked i dag! Kanskje jeg finner noen skatter der?

Ha en fin lørdag!

Passelig dose sa...

Som jeg skulle sagt det selv!