30.12.2009

Med omtanke


De beste gavene er de som er gitt med omtanke. Da betyr pris eller merke absolutt ingenting. Denne engelen fikk vi av en svært stolt førsteklassing, sammen med egenproduserte knudrete stearinlys som han (og vi) nesten ikke har hjerte til å brenne. Den vakre rosetten og gavebåndet fra en venninnegave har fått hedersplass i tallerkenhylla på arbeidsrommet.

3 kommentarer:

Kaspara sa...

Hei Heidi!
Herlig, herlig engel! Skjønner godt at stearinlyset vanskelig kan brennes.
Rosetten tipper jeg var på en pakke fra Jeanette.
De hjemmelagede gavene fra ungene rører ved et mammahjerte og er de aller beste.
Minstemann har så problemer med å holde på hemmeligheter, at det meste hadde han røpet god tid før julaften.
Ja, nå er det bitende kaldt i vår kystby. Far i huset fikk vært i svømmehallen med ungene i dag, liksom ikke det store å hutre ute.
Selv har jeg fått sydd noen bestillingsavarer i dag.
Ønsker deg en fin nyttårsfeiring og et opplevelsesrikt og nydelig nytt år, Heidi!
Kanskje jeg kan få til et blogg-kveldsmatstreff på nyåret.
Klemmer fra Kaspara

Kari Anne sa...

å den engelen var nydelig og da kan jeg jo bare tenke meg hva mor sjøl må føle... Tenkte jeg skulle nevne at jeg satte portofritt på topp 3 blogglista mi da jeg hadde Aftenposten på boligreportasje hjemme hos meg før jul. Vet jo ikke om de trykker den lista i avisa, men jeg skal si i fra når det evnt kommer i avisa, sannsynligvis nærmere loppis-sesongen da det var litt tema i reportasjen : ) Godt nytt år!!

Rosas roulade sa...

Sådanne gaver er ubetalelige. Skøn engel med glitter! :-D Vi har også nogle lys stående, som vi ikke nænner at tænde, men jeg tror, at de skal på bordet i aften. De er så smukke, og jeg ved, at ungerne vil være stolte over at s deres lys på et flot dækket nytårsbord. Ja, flot og flot...det er jo mig, der skal pynte det, og jeg er ikke ligefrem verdensmester til der med borddækning ;)

GODT NYTÅR!!!