21.10.2009

Skjerm-sjarm
Det er mange fine lamper å se i blogglandia for tiden, kreative og annerledes lamper og lampeskjermer. Gamle skjermer får ny ham, enten i form av et nytt stoff, heklet drakt eller kanskje bare et strøk lakk. Andre lamper er fine som de er, enten de er bruktfunn eller nye funn. Hver lampe sin skjerm, nei sjarm. Denne lampeskjermen skal få være som den er. Jeg tror den vil passe i taket på soverommet - sammen med de gamle putene. Så gjenstår det bare å male eller tapetsere veggene, male en hodegavl, sy noen puter, male kommoden og kanskje nattbordene, og... ! (puh)

Se eksempel på en kreativ selvlaget retrolampe hos Nina. Jeg tror den må være en slektning av denne lampen her. Den yngre og sprekere kusinen, kanskje.

3 kommentarer:

Rosas roulade sa...

Den passer da også utrolig godt til de dersens puder, du der har affotograferet.

Jeanette Lunde sa...

Ikke sant...kjenner meg igjen...he he :)
Nok en liten utfordring ligger til deg hos meg, bare hvis du har lyst! Hyggelig å prate med deg i stad Ü

Kaspara sa...

Hei Heidi!
Så vakre bilder! Den skjermen hadde jo definitivt sjarm og så fint den passet puten!
Kommoden var også så nydelig.
Ja, du skal vel i gang med utfordring fra Jeanette du også. Så du hadde blitt tildelt farven brun, mens jeg gikk på oransje-jakt i går.
I dag har jeg fri og det er litt skjønt. Skal på "Cordelias hus" med ei god venninne fra lærerhøyskolen. Vi ses ikke så ofte, men når vi gjør det er det akkurat som da vi satt og kjørte innover til Eik.
Ha en fin høstdag, Heidi!
Klemmer fra Kaspara