05.10.2009

Så sant

En påminnelse om at en ikke nødvendigvis trenger å reise så langt for å finne lykken, "paradiset". En må bare gjøre den rette reisen, innover i seg selv. Hadde det enda vært like enkelt som det høres ut! Selv har jeg gått både omveier og bomveier. Forhåpentligvis finner jeg fram til slutt. Jeg tror det.

5 kommentarer:

Dilldall-Nina sa...

Hm....noe å filosofere over her på morgenkvisten. Jeg tror alldeles helt sikkert at det er noe i det.

Er høstferie i de dype skogene denne uka. Den har startet med en knallblå himmel så langt øyet kan se, en sol som skinner som bare det over rimbelagte jorder ;). De andre har dratt på håndballskole - så det er (litt godt når sant skal sies) stille i heimen.

Pillepalle sa...

1000vis både omveier og bomveier hos meg også..... Takk for sitat/ordtaket! Hilsen fra Pillepalle

Rosas roulade sa...

Jeg håber, at du finder frem til sidst, ligesom jeg håber det samme for mig selv ... og alle andre.

God mandag til dig.

Kaspara sa...

Heisan Heidi!
Så mange herlige innlegg siden sist! Ja, jeg skal love deg Nøtteskrika kjenner til den flotte broderi-plansjen, og hun har til og med nevnt den i mail til meg. Skulle gjerne hatt den på veggen et sted her hjemme. Har gode intensjoner om å lære gutta å sy små korsstingsbilder en dag. Har opplevd at så mange gutter liker dette i skolen, telle sting, sy, lage små julemotiver for eksempel.
Likte forresten veldig godt Lillebrors hule!
Her er det som det er med skomakerens barn, trenger å piffe opp barnerommene litt!
Har lovet dem å male og pynte små settekasser jeg har funnet på Slappen. Da blir det glade mønstre, samt Man.United logo, Star Wars osv inni de små rommene.
Fint visdomsord du kommer med!
Er nok noe i det der, ja.
Ha en fin kveld, Heidi!
Klemmer fra Kaspara

th- sa...

Ah, poesiparken dukker stadig opp når jeg tilfeldigvis er på vandring rundt i byen - veldig fint tiltak, methinks. Det er ikke nok poesi i hverdagen. Ei heller surrealisme, men det er et annet kapittel.