16.10.2009

Nål i målJeg oppdaget flere ting da jeg bladde igjennom de gamle fotoalbumene her om dagen. Ikke minst oppdaget jeg hvor jeg har fått den lilla emaljenålen fra. Jeg, som dessverre er utstyrt med en svært hullete hukommelse, husket selvsagt ikke det - selv om det kanskje har blitt meg fortalt før. Men så, i det ene albumet fikk jeg se dette bildet av en stolt gammel dame med et gapende lite barn på fanget. Den gapende er meg. (Kul sofa, forresten.) Den gamle damen er oldemor (hun som ble kalt "lilleolder" selv om hun var større enn "storeolder", jeg har visst nevnt henne før). Og der, omtrent i midten av bildet, er den lilla nålen (brosje heter det vel). Dermed var mysteriet, som jeg riktignok ikke hadde mistet nattesøvnen over, oppklart! Og etter dette innlegget kan jeg med sikkerhet si (nesten kanskje) at glemmer jeg det ikke igjen.

3 kommentarer:

th- sa...

Halleluja for gamle fotoalbum! Which reminds me, jeg må se til å få ordna bildene mine i album selv. Skal bare rette noen flere prøver først... ;)

Så deg forresten i avisa her om dagen! Håper forestillingen var bra.

Portofritt sa...

th-: Ja, jeg har kilovis med gamle bilder og antagelig flere på dataen som burde vært satt inn. Huff. Det er egentlig moro å sysle slik, men da tror jeg at jeg må ha fri et års tid... Forestillingen var bra FORDI en kollega var på scenen.

Vibeke sa...

hvis du glemmer det igjen så skal nok vi som leser bloggen din minne deg på det..hi-hi
den var nydelig, bruker du den?

ønsker deg en fin ny uke :)