15.10.2009

Noe


Hjernen er blank. Det er lite spennende å finne der inne nå. Trøster meg med at det ikke er helt unaturlig å være en liten smule sliten så langt ute i uka - og så seint på kvelden. Likevel føler jeg altså for gi et lite livstegn. Til hvem? Til hordene av lesere av denne bloggen? Tja, det var kanskje litt vel optimistisk. Uansett. Her er et livstegn fra meg. Noe. Og et bilde av en bitteliten og søt, jeg vet egentlig ikke hva det er så jeg kaller det "dings", kjøpt på loppemarked i helgen. Livstegn fra de/den som på et eller annet mystisk vis har rotet dere inn på denne lille bloggen mottas med takk.

6 kommentarer:

Ludo Land sa...

Jeg digger bloggen din! Jeg er fan. Smil. Goood helg.

Rosas roulade sa...

Det er da et askebæger, du der har købt ;)

Katrine K sa...

Jeg digger også bloggen din! Finner så mye fint her inne hos deg...liker stilen din og det du skriver. Takk for hyggelige ord inne hos meg. Ja, jeg tror kanksje jeg satser på kun en blogg, bildemakerbloggen...ble litt mye å drive to blogger.
Ha en fin hleg!

Anonym sa...

God formiddag Portofritt!

Flott oppslag i lokalavisen i går og i dag! Jeg var samme sted som dere i går, men i kinosalen. Så "Engelen" - bra, sterk og gripende film. Bør ses, men man er ikke akkurat lystig-til-sinns når filmen er ferdig. Heller tvert i mot. Møtte tilfeldigvis kollega mørk og teatralsk i går. Slo av en liten prat, forsto at dere alle hadde latt dere underholde i går aftens.

Vel, ellers intet nytt, annet enn at jeg mentalt forbereder meg til andre hverdager neste måned. Det blir overgang. Gleder meg til arbeidsoppgavene men gruer meg til tidsklemma. Om det er noe jeg bør forberede eller være forberedt på, send meg gjerne en mail.

"Den lille dings'en" du viser her er et søtt lite loppekupp. Om det er et askebeger så går jeg utifra at du har tenkt å bruke den til noe annet...egentlig for fin til aske og sneiper. Når jeg tenker etter tror jeg det må være et askebeger for kvinner som røkte med munnstykke og elegant håndbevegelse for flere tiår tilbake. Det gjorde min mor da hun var ung (-50-tallet.) På de fotografiene jeg har sett av henne fra den tiden, så hun lekker ut der hun satt med flott frisyre, lakkede negler, taftkjole og rød leppestift. Skriver ikke det for å hylle de som engang var kvinnelige, elegante røkere he he - selv om de faktisk tok seg svært så bra ut.

Vel, lille figur...skrik&skrål...klar for drømmeland...vi sees snart.

Fjærklem fra Nøtteskrika

Dilldall-Nina sa...

Jeg rotet meg alltid inn på bloggen din vet du ;). Søt liten duppeditt. Kanskje man kan bruke den når man skal prøve å leve litt sunt - som jeg prøver nå? Har spist alt for mye godteri og is i det siste. Alt helgegodteri er det man får plass til på den skåla - og det er ikke lov å stable i høyden ;). F.eks ;).

Portofritt sa...

Gode ideer - både til opprinnelig og ny bruk. Godteskål for slankere er et godt forslag :)